Lenovo legion Slim 4 günde bozulmuş

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19771 kez

Lenovo legion Slim 4 günde bozulmuş

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Legion Slim 5 laptopunu 4 gün önce aldığını yazan bir Reddit kullanıcısı , Laptopun kapanıp birdaha açılmadığını yazmış. LOQ serisinda Problem olabilir diye Legion serisini tercih ettiğini de yazan kullanıcı , Perakendeciden yenisini mi yoksa başka bir model mi almalıyım? diye soruyor.

Özellikleri : R7 8845 HS, RTX 4060, 16 GB ve 512 GB

İşin ilginci , Yorumlarda aynı durumu yaşayan farklı kullanıcıların da olması.

Resim

Resim

Altın Kural : Oyun oynamak için Laptop alınmaz ama hadi aldın , Slim nedir yaa , Slimden ve işlemcisi AMD olanlardan UZAK DURUN

Kaynak :
https://www.reddit.com/r/GamingLaptops/ ... st_4_days/
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10123 kez

Re: Lenovo legion Slim 4 günde bozulmuş

Mesaj gönderen burak35 »

Lenovo bana hiçbir zaman güven vermez. Geçici kısa bi süreliğine tabletini kullandım. Deli gibi ısınıyordu tablet bile.
O yüzden çokta şaşırmamak lazım. Buarada şeytan ayrıntıda gizli yine. Nedense hep arızalanan laptoplarda Amd var.
Bu kadarı sizce tesadüf mü? Bence değil. Bakınız benim laptopun Ekran kartı bile yandı. Ati Radeon 5650. Başka söze gerek yok.
Amd tarafı laptoplarda bence hala daha iyi değil. Desktoplarda baya ilerlediler hakkını yememek lazım.
Ama laptop için hala en iyi kombinasyon bence yine İntel + Nvidia.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19771 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Gençler anlamıyor, AMD mobil işlemcileri Çıktı çıkalı çok ısınır , halletik lafını abartı olmasın ama 22 yıldır duyuyorum , lakin hiç birşeyin hallolduğu falan yok. Masaüstünde gönül rahatlığı ile AMD kullanın lakin laptoplarda sıkıntılı.

Ben Bir ASUS birde MSI Laptop kullandım , ASUS az birşey sorun çıkartmıştı, 3 gün hiç açılmamıştı vs... , lakin MSI laptopumda 12 -13 senedir herhangi bir sorun yaşamadım ki ben abartmayayım ama günde 18 saat bilgisayar kullanırım. Lakin herzaman derim : Elektronik eşya biraz ŞANS işidir. Eminim ki yeni alınıp ilk bir hafta içinde bozulmayan marka yoktur , buna MSI , ASUS , Iphone ... dahildir , neticede seri üretiliyor ufacık bir hata kullanıcıda çabuk bozulmasına sebep oluyor , burada önemli olan istatistikler. Mesela A markasını 1 milyon adedinde kaç tanesi ilk bir yıl içinde bozulmuş , B markasında bu oran nedir ... Bir ara bu karşılaştırmayı veriyorlardı artık bulunmuyor ve Malesef en çok bozulan laptop markalarından biri HP idi.
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Abi haklısın. Ama Koskoca Msi ı diğer markalarla kıyaslamak bence % 100 doğru değil. Bi kere Msi çok daha kaliteli.
Asus falanda güzel. Ama msi ın kalitesi başka bi seviye. Msi alıpta sorun yaşayan ben pek görmedim zaten nette.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2522 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

AMD'den uzak durun....!!!
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte3
Gigabyte3
Teşekkür etti: 3927 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

TRWE_2012 yazdı: 30 Eyl 2024, 17:37 AMD'den uzak durun....!!!
Mobil +

Masaüstü için biliyorsunuz bende rx560 ekran kartı var. 0 sıkıntı Isınma sorunu yok. 2.el almıştım hemde. Masaüstü için ön yargım yıkıldı. Tabii ki bir şart. Gigabyte-Asus-Radeon-Msi üreticisi olacak. Bknz bnm kart MSI AERO RX 560 4GB

Resim
Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3

Mesaj gönderen burak35 »

Özetle Amd Desktopta iyi, Laptopta ise kötü malesef.