Kangal Kopeği, Süs Köpeğiyle Karşılaştı Dehşet Saçtı | NTV
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19729 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Re: Kangal Kopeği, Süs Köpeğiyle Karşılaştı Dehşet Saçtı | NTV
Çok garip gerçekten. Normalde kangallar kimseye saldırmaz diye biliyordum ben. Normalde kangal ırkı köpekler çoban köpeği olarak bilinir.
Ve doğu illerinde sürüleri korusun diye yetiştirilirdi hep. Ölen köpeğe çok üzüldüm. Çok sevimli görünüyormuş...
Ve doğu illerinde sürüleri korusun diye yetiştirilirdi hep. Ölen köpeğe çok üzüldüm. Çok sevimli görünüyormuş...
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2509 kez
Eğer kangalı vahşice yetiştirirsen, seni bile öldürebilme kabiliyetine sahip olur.burak35 yazdı: 20 Eyl 2024, 20:33 Çok garip gerçekten. Normalde kangallar kimseye saldırmaz diye biliyordum ben. Normalde kangal ırkı köpekler çoban köpeği olarak bilinir.
- sinerci
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 446 kez
Kangal beslemiş biri olarak şunu söylemeliyim kangal saldırgan bir ırktır.
Özellikle koruduğu ev, çiftlik, sürü ve benzeri yerlere tehdit algılarsa direk saldırıya geçerler.
Video'da izlediğimiz gibi kadına değil köpeğe saldırıyor. Süs köpeği için kötü olmuş, umarım bu tarz saldırılar azalır.
Özellikle koruduğu ev, çiftlik, sürü ve benzeri yerlere tehdit algılarsa direk saldırıya geçerler.
Video'da izlediğimiz gibi kadına değil köpeğe saldırıyor. Süs köpeği için kötü olmuş, umarım bu tarz saldırılar azalır.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Sadece kangalları değil bazı başka ırkları mesela pitbull gibi daha saldırgan olsun diye kanla bile besleyenler varmış.
Zamanında öyle duymuştum bi yerlerde.
Zamanında öyle duymuştum bi yerlerde.