Evet arkadaşlar, ses gecikmesini çözdüm.
Şimdiki sorunum ise şu: Laptopumu kullanmış olduğum HY300 Pro isimli mini projeksiyonuma HDML ile bağlıyorum. Fakat kablo yerine Bluetooth ile bağlanmak istiyorum. Laptoptan Bluetooth cihazı ekleme ekranına geliyorum. Laptopum HY300 isimli mini projeksiyonumu görüyor. Bağlan diyorum ve bana bir pin kodu çıkartıyor. Fakat o pin kodu projeksiyon da görünmüyor. Yine de bağlan diyorum ve hem laptop hem projeksiyonda bağlantı kuruldu mesajını alıyorum. Ardından laptoptan kablosuz ekran yansıt seçeneğine tıklıyorum, televizyonu görüyor ama HY300 isimli mini projeksiyonumu görmüyor. Sizce sorun nedir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Acaba başka bir sürücü mü yüklemem gerekiyor!
Henüz denemediğim çözüm önerileri: Modemi resetleyerek ikisini de tekrar aynı wifiye bağlama.
Windows 10 Laptoptan Mini Projeksiyona HDML yerine Bluetooth ile Bağlanmak İstiyorum
- zirvedeneme
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 71 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Re: Windows 10 Laptoptan Mini Projeksiyona HDML yerine Bluetooth ile Bağlanmak İstiyorum
Bilgisayarım ekran yansıtmayı desteklemediği için herhangi bir fikrim yok dostum hiç ekran yansıtma yapmadım.zirvedeneme yazdı: 13 Eyl 2024, 01:55 Evet arkadaşlar, ses gecikmesini çözdüm.
Şimdiki sorunum ise şu: Laptopumu kullanmış olduğum HY300 Pro isimli mini projeksiyonuma HDML ile bağlıyorum. Fakat kablo yerine Bluetooth ile bağlanmak istiyorum. Laptoptan Bluetooth cihazı ekleme ekranına geliyorum. Laptopum HY300 isimli mini projeksiyonumu görüyor. Bağlan diyorum ve bana bir pin kodu çıkartıyor. Fakat o pin kodu projeksiyon da görünmüyor. Yine de bağlan diyorum ve hem laptop hem projeksiyonda bağlantı kuruldu mesajını alıyorum. Ardından laptoptan kablosuz ekran yansıt seçeneğine tıklıyorum, televizyonu görüyor ama HY300 isimli mini projeksiyonumu görmüyor. Sizce sorun nedir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Acaba başka bir sürücü mü yüklemem gerekiyor!
Henüz denemediğim çözüm önerileri: Modemi resetleyerek ikisini de tekrar aynı wifiye bağlama.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Re: Windows 10 Laptoptan Mini Projeksiyona HDML yerine Bluetooth ile Bağlanmak İstiyorum
Bluetooth sürücü yüklü mü? Yüklü değilse en son sürümünü yükle. İstediğin işlem olmazsa daha farklı bi sürümünü kur. Mesela bi alt sürüm gibi.
Buarada bluetooth ve bağlantı ayarlarını kontrol et. Kapattığın bir hizmet yada zamanlanmış görev var ise geri aç.
Buarada bluetooth ve bağlantı ayarlarını kontrol et. Kapattığın bir hizmet yada zamanlanmış görev var ise geri aç.
- zirvedeneme
- Kilobyte2

henüz yeni formatladım hocam. o yüzden herhangi bir şey kapanacağını düşünmüyorum.burak35 yazdı: 13 Eyl 2024, 13:17 Bluetooth sürücü yüklü mü? Yüklü değilse en son sürümünü yükle. İstediğin işlem olmazsa daha farklı bi sürümünü kur. Mesela bi alt sürüm gibi.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 930 kez
Projeksiyon cihazının eşleştirme modunda olması gerekebilir 3-5 saniye civarı projeksiyon cihazının Bluetooth tuşuna basılı tutarak eşleme yani cihaz arama moduna girdikten sonra o sıra denedin gördü mü görmediyse projeksiyon cihazında bir sorun vardır ama dediğimi yapınca projeksiyon cihazı çıkıyor bağlan deyince bağlanıyorsa o zaman eşleştirme moduna girmemesidir sorun projeksiyon cihazının onun dışında başka bir fikrim yok. Bir de şu olasılık geldi aklıma yani Bluetooth özellikleri sekmesinde cihazımın bulunmasına izin ver adımı var yani bu Bluetooth cihazını göster adımı var başka PC'de o adımı tikleyip onaylaman gerekiyor olabilirzirvedeneme yazdı: 13 Eyl 2024, 16:16henüz yeni formatladım hocam. o yüzden herhangi bir şey kapanacağını düşünmüyorum.burak35 yazdı: 13 Eyl 2024, 13:17 Bluetooth sürücü yüklü mü? Yüklü değilse en son sürümünü yükle. İstediğin işlem olmazsa daha farklı bi sürümünü kur. Mesela bi alt sürüm gibi.
- zirvedeneme
- Kilobyte2

cihazımın bulunmasına izin ver adımını akşam kontrol edeceğim.Kayserilifatih yazdı: 13 Eyl 2024, 16:19Projeksiyon cihazının eşleştirme modunda olması gerekebilir 3-5 saniye civarı projeksiyon cihazının Bluetooth tuşuna basılı tutarak eşleme yani cihaz arama moduna girdikten sonra o sıra denedin gördü mü görmediyse projeksiyon cihazında bir sorun vardır ama dediğimi yapınca projeksiyon cihazı çıkıyor bağlan deyince bağlanıyorsa o zaman eşleştirme moduna girmemesidir sorun projeksiyon cihazının onun dışında başka bir fikrim yok. Bir de şu olasılık geldi aklıma yani Bluetooth özellikleri sekmesinde cihazımın bulunmasına izin ver adımı var yani bu Bluetooth cihazını göster adımı var başka PC'de o adımı tikleyip onaylaman gerekiyor olabilirzirvedeneme yazdı: 13 Eyl 2024, 16:16henüz yeni formatladım hocam. o yüzden herhangi bir şey kapanacağını düşünmüyorum.burak35 yazdı: 13 Eyl 2024, 13:17 Bluetooth sürücü yüklü mü? Yüklü değilse en son sürümünü yükle. İstediğin işlem olmazsa daha farklı bi sürümünü kur. Mesela bi alt sürüm gibi.
projeksiyon menüsünden baktığımda cihaz eşleşmiş görünüyordu. fakat dediğim gibi pin kodunu göstermiyordu.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Valla aklıma bu sefer başka bir çözüm önerisi gelmedi.