Aşağıdaki linkte verilen ipucunu uygulamak istedim ama Realme Pro da yok o nedenle call uygulamasını kurdum ama o da çalışmadı.
https://www.sordum.net/59492/android-te ... kapatilir/
Android telefonda sesörleri kapatmak istiyorum - Çözüldü
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19793 kez
Re: Android telefonda sesörleri kapatmak istiyorum
Real me pro da Geliştirici Modu (Developer Mode) nu aktif etmek için : Ayarlar - Cihaz hakkında - Sürüm - Derleme numarasına üst üste 7 defa tıklayın. Ardından aramaya geliştirici seçenekleri yazın ve geliştirici seçeneklerine tıklayın ardından "Hızlı ayar geliştirici kutucukları" kısmına dokunun son açılacak kısımda sensor kapat kısmına dokunup böylece telefonun üst menüsünde sensör kapat (yada buna benzer bir isimle) isminde bir ikon belirecektir. Bu açıkken bütün sesnsörler kapatılır.
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 932 kez
Önerin benim android 11 telefonda çalışıyor test ettimvelociraptor yazdı: 13 Eyl 2024, 11:47
Real me pro da Geliştirici Modu (Developer Mode) nu aktif etmek için : Ayarlar - Cihaz hakkında - Sürüm - Derleme numarasına üst üste 7 defa tıklayın. Ardından aramaya geliştirici seçenekleri yazın ve geliştirici seçeneklerine tıklayın ardından "Hızlı ayar geliştirici kutucukları" kısmına dokunun son açılacak kısımda sensor kapat kısmına dokunup böylece telefonun üst menüsünde sensör kapat (yada buna benzer bir isimle) isminde bir ikon belirecektir. Bu açıkken bütün sesnsörler kapatılır.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19793 kez
Test için teşekkürler ozaman çözüldü olarak işaretleyeyim , umarım soruyu soran arkadaşın da sorunu çözülmüştür.