Tarayıcıda sağ tuş menüsü tam boy nasıl açılır - Çözüldü
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3930 kez
Re: Hangi tarayıcıyı yüklemeliyim
1360x768 Çözünürlük ile menülerin alttan ve üstten kısalması normal. Benim diğer pc 1280-800 piksel çöznürlükte onda da kısmen öyle. Eğer ekran destekliyor ise çözünürlük arttırılmalı.
- mehoaga
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 3297 kez
Re: Hangi tarayıcıyı yüklemeliyim
Hepinize ayrı ayrı nasıl TEŞEKKÜR veya dua edeyim bilemiyorum. Hepinizden gani gani Allah razı olsun işinizi gücünüzü daim etsin inş.root@localhost yazdı: 22 Haz 2024, 18:03 1360x768 Çözünürlük ile menülerin alttan ve üstten kısalması normal. Benim diğer pc 1280-800 piksel çöznürlükte onda da kısmen öyle. Eğer ekran destekliyor ise çözünürlük arttırılmalı.
Nasıl oldu anlayamadım root@localhost arkadaşımızın dediğini ve Tarkan hocamın verdiği youtube paylaşımından yola çıkaraktan acaba dedim ne alaka çözünürlükle ne işimiz ola diyordum zorlada olsa 1920x1080 ayarına getirmeyi başardım. Hele şükür bir baktım chrome tarayıcıya hemen bir sağ fare tıklaması ay birde ne göreyim menuler tam olarak geliyor. Ben Şunu anladım şu yaşımda büyüklerin sözüdür "karşındaki insanların fikirlerine saygı duy" ve "dinle" derlerdi burdan yola çıkaraktan root@localhost arkadaşımızın dediğini ve Tarkan hocamın dediğini yaptım veee veee veee mutlu son. tam istediğim gibi oldu. Her kimin emeği desteği geçtiyse hepinize duacıyım. Artık bu konuya da "çözüldü" diyebiliriz.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Re: Tarayıcıda sağ tuş menüsü tam boy nasıl açılır - Çözüldü
Driver kurulunca düşük olan çözünürlüğün desteklenen en büyük çözünürlük olması lazım aslnda otomatikman. İlginçmiş.