ALYA - Sigara (Şebnem Ferah Cover)
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Re: ALYA - Sigara (Şebnem Ferah Cover)
Coverlar iyidir, özellikle eski şarkıları gençlerin bilmesi açısından ama bu olmamış sanki be Burak kardeş. Belki de Şebnem Ferah'ı çok sevdiğim içindir bilemedim.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Re: ALYA - Sigara (Şebnem Ferah Cover)
Bende şebnem ferahı çok severim. Yaklaşık 1 2 senedir kendimi artık Türkçe müziğe verdim. Eskiden hep rock metal dinlerdim.
Heavy Thrash progressive falan. Daha sonrada sıkılıp türkçeye geçtim. Yeni nesilde bence eski şarkıları seviyor. Arada güzel yorumlar görüyorum.
Bu coverda bence iyi gibi. Ama tabi haklısınız kimse şebo gibide söyleyemez. Onun sesi çok başka. Sahnesi harika. Bende çok severim kendisini.
Bende Kadın albümü vardı kaset olarak. Hediye gelmişti bi yerlerden. Hala daha saklarım durur.
Heavy Thrash progressive falan. Daha sonrada sıkılıp türkçeye geçtim. Yeni nesilde bence eski şarkıları seviyor. Arada güzel yorumlar görüyorum.
Bu coverda bence iyi gibi. Ama tabi haklısınız kimse şebo gibide söyleyemez. Onun sesi çok başka. Sahnesi harika. Bende çok severim kendisini.
Bende Kadın albümü vardı kaset olarak. Hediye gelmişti bi yerlerden. Hala daha saklarım durur.