Tarayıcı Tarama Komut Satırı Paleti : (Genel Kalıp)
Alaydan Yetişme PC Kullanıcısı

Ne zaman çıktı o böcük.....Vallahi üzüldüm ve kızdım (phpBB Forum'u kodlayanlara)root@localhost yazdı: 08 Nis 2024, 23:09
Üzdü.
Searchconsole ile ayrı google ile ayrı uğraşıyorum. Lanet olası sistem. İndexlemede sorunlar var. Keşke phpBB kurmayaydım. 3 kuruş verip lisanslı bir sistem kuraydım.

Kod: Tümünü seç
Web Hacking & Security & Web Güvenliğimiz
Web güvenliğiniz ve güvenliğinizi tehlikeye atan unsurlar hakkında bilgiler, makale ve dokümanların yer aldığı bölümümüz.
Alt forumlar:
SQL İnjection
Komut Çalıştırma
XSS
XSRF & CSRF
Server Hacking & Security
Exploit, shell, rootkit gibi yazılımların işlevleri, kullanım yerleri hakkında doküman ve makalelerin yer aldığı bölümümüz.
Alt forumlar:
Komut Çalıştırma
Shell
Kernel Exploits
Rootkit
Bypass
Connections
Exploiting
Local, Remote, Dos, Sql exploitler hakkında bilgilerin, doküman ve makalelerin yer aldığı bölümümüz.
Alt forumlar:
Remote Exploits
Local Exploits
Buffer Overflow
ShellCode
Web Ap
O google indeks'den tüm web site sahipleri şikayetçi....root@localhost yazdı: 09 Nis 2024, 00:01 Muhtemelen forum içeriğinden kaynaklı.
Hiç konu açmasam da ;
Şu kategori forum ve alt forumlardan dolayı olmuştur. Benim phpBB ile derdim başka. Google index temel problemim.Kod: Tümünü seç
Web Hacking & Security & Web Güvenliğimiz Web güvenliğiniz ve güvenliğinizi tehlikeye atan unsurlar hakkında bilgiler, makale ve dokümanların yer aldığı bölümümüz. Alt forumlar: SQL İnjection Komut Çalıştırma XSS XSRF & CSRF Server Hacking & Security Exploit, shell, rootkit gibi yazılımların işlevleri, kullanım yerleri hakkında doküman ve makalelerin yer aldığı bölümümüz. Alt forumlar: Komut Çalıştırma Shell Kernel Exploits Rootkit Bypass Connections Exploiting Local, Remote, Dos, Sql exploitler hakkında bilgilerin, doküman ve makalelerin yer aldığı bölümümüz. Alt forumlar: Remote Exploits Local Exploits Buffer Overflow ShellCode Web Ap

İnşallah sorunu halledersin....root@localhost yazdı: 09 Nis 2024, 00:15 Çok basit bir iş olan Site haritasını indeks alamıyor.
Search console da güncel son içerikleri veremiyor.
Millet 5 dk da indeks aldırıyormuş, benim 50 gün almadığı oluyor. Elimle aldırıyorum . 3de1 alıyor.
Temmuz u bekliyorum bakalım. Analytics de GA4 e tam anlamıyla geçilecek.
Dipnot : Tekel olan her şey böyledir.