Serçe parmak boyu Kişiliğinizi ve sağlığınızı Açıklar

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Cevapla
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46757
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4970 kez
Teşekkür edildi: 4157 kez

Serçe parmak boyu Kişiliğinizi ve sağlığınızı Açıklar

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Parmaklarınızın uzunluğu kişiliğiniz ve sağlığınız hakkında çok şey söylüyor. Size belki saçma geliyor fakat doğruluğu sizi şaşırtacak. Üstteki resme bakın ve küçük parmağın uzunluğunun hangisinin size uyduğunu bulun. Kişiliğiniz ve sağlık riskleriniz hakkında daha fazla bilgi edinin. A, B veya C tiplerinden misiniz?

TİP A :

Resim

Hislerini kolayca paylaşamayan daha kapalı insanlardır. Kendinizi gerçekte olduğundan daha bağımsız göstermek için her zaman çaba sarf ediyorsunuz. Siz duygusal bir insansınız, ancak duygularınızı belli etmek o kadar da kolay değil. Yalanları, ikiyüzlülüğü ve sahtekârlığı hor görüyorsunuz, çünkü size ters. Büyük bir kalbiniz var ve başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz. Fakat çok hoşgörülü de değilsiniz. İstemeseniz bile verilen her görevi tamamlıyorsunuz. Eğer A tipi iseniz, uykusuzluk ve kaygıya daha yatkınsınızdır.

TİP B :

Resim

Çok sadık ve özverilisiniz. Birine aşık olursanız, tüm dikkatinizi karşı tarafa vereceksiniz. Çok kararlısınız, bir şey hakkında fikrinizi belirledikten sonra, sonuna kadar bitirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Derinlerde çok hassas bir ruhunuz var. Yaralanmaktan korkuyorsunuz. İnsanların kimseye ihtiyaç duymayacağınızı düşünmesini istiyorsunuz, ama ruh eşinizi bulmayı hayal ediyorsunuz. B tipi iseniz, migren ve kol ağrısına daha yatkınsınız.

TİP C :

Resim

Çok açık bir insan değilsiniz ve sorunlarınızı ve duygularınızı ortaya koymak istemezsiniz. Onları her zaman kendine saklarsınız. Bilmediğiniz bölgeleri sevmiyorsunuz. Yeni ve bilinmeyen bir şeyle uğraşmak zorunda kaldığınızda rahatsız hissediyorsunuz. Başkalarının görüşlerine karşı saygılısınız. Diğer insanlarla tartışırken egonuz son derece yüksektir. C tipi iseniz baş ağrısı, boyun ağrısı ve boğaz ağrısına daha yatkındır.

Kaynak:
https://bilgecafe.com/kucuk-parmaginizi ... i-veriyor/
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Megabyte4
Megabyte4
Mesajlar: 1708
Kayıt: 31 Ağu 2022, 17:51
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 1893 kez
Teşekkür edildi: 1255 kez

Re: Serçe parmak boyu Kişiliğinizi ve sağlığınızı Açıklar

Mesaj gönderen root@localhost »

B tipi çıktım. Doğruluk payı var.
Kullanıcı avatarı
burak35
Petabyte4
Petabyte4
Mesajlar: 8143
Kayıt: 07 Eki 2016, 13:06
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 3505 kez
Teşekkür edildi: 3563 kez

Re: Serçe parmak boyu Kişiliğinizi ve sağlığınızı Açıklar

Mesaj gönderen burak35 »

A tipi çıktı bendede. Doğruluk payıda var...
Cevapla