bgaupsell.exe ?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
Re: bgaupsell.exe ?
Bazı telemetrileri kapatınca sistemin belirli özelliklerinin çalışmadığına bile şahit oldum , işi bu derece abartmışlar.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Bi yaşıma daha girdim. Ciddimisin abi? Normalde öyle birşey olmaması lazım. Telemetri yani bu. Başka şeylerin çalışmasına engel olmaması lazım.
Birazda kullanıcılarda suç var. Birileri gidip aihm ye gitse, Bu microsoftu şikayet etse, Şöyle çok sağlam okkalı bi ceza alsalar, Ne güzel olurdu.
Yaptıkları bu saatten sonra suçtur bana göre. İnsanların Donanımı bu kadar sömürülmemeli, Ve veri güvenliği bu kadar ucuz olmamalı artık...
Birazda kullanıcılarda suç var. Birileri gidip aihm ye gitse, Bu microsoftu şikayet etse, Şöyle çok sağlam okkalı bi ceza alsalar, Ne güzel olurdu.
Yaptıkları bu saatten sonra suçtur bana göre. İnsanların Donanımı bu kadar sömürülmemeli, Ve veri güvenliği bu kadar ucuz olmamalı artık...
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
Gugül de yazmış karbon ayak izi falan fıstık
detaya içince özellikle enerji kullanımı konusunda yaktıkları hatalar, saçmalıklar daha fazla zarar veriyorlar.
Sonra yok neymiş çimleri biçmek için koyunları kullanıyoruz
Mcs de aynı pohun laciverti.
@burak35 hocam işi bilen biri tüm delilleri ortaya koyup daha açsa kazanır ama çok uğraşır kimse de parasını vaktini harcamak istemez. Anca çok büyük bir suistimal olacak o zaman başka
Sonra yok neymiş çimleri biçmek için koyunları kullanıyoruz
Mcs de aynı pohun laciverti.
@burak35 hocam işi bilen biri tüm delilleri ortaya koyup daha açsa kazanır ama çok uğraşır kimse de parasını vaktini harcamak istemez. Anca çok büyük bir suistimal olacak o zaman başka
- velociraptor
- Yottabyte4

Evet malesef doğru hangi özellikti şu an hatırlamıyorum anasayfaya konusunu bile açmıştım hatırlarsam bulup paylaşırımburak35 yazdı: 03 Şub 2024, 15:09 Bi yaşıma daha girdim. Ciddimisin abi? Normalde öyle birşey olmaması lazım.
- burak35
- Zettabyte3

Valla yurt dışında ve iyi şartlarda yaşıyor olsaydım, Ben uğraşırdım arkadaşlar bu hintlilerle. Hemde çok fena uğraşırdım.
Konuyu merak ettim buarada, Sanırım bende görmemişim galiba. Bi özelliğin telemetriye bağlanması zaten kötü niyeti açıkça gösteriyor...
Konuyu merak ettim buarada, Sanırım bende görmemişim galiba. Bi özelliğin telemetriye bağlanması zaten kötü niyeti açıkça gösteriyor...
- velociraptor
- Yottabyte4

- burak35
- Zettabyte3

Evet linkini attığın konuyu daha önce görmemişim abi. Az önce baktımda o ayarların hepsi kapalı bendede.