MSI sosyal medya ekibini değiştirdi

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46562
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4701 kez
Teşekkür edildi: 3984 kez

MSI sosyal medya ekibini değiştirdi

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Sosyal medya hesaplarının sakıncalı paylaşımlar yaptığına dair hikayeler yeni değil. Bu sadece Batı dünyasıyla da sınırlı bir şey değil. Örneğin MSI, bir kızın Çin sosyal medyasındaki erkek arkadaşının tüm oyunlarını silmesiyle ilgili şakacı bir mesaj yayınlama hatasını yaptı; bu, şirketin kamuoyundan özür dilemesine, sosyal medya ekibinin değiştirilmesine ve yüksek düzeyde bir tepkiye yol açtı. rakip Asus tarafından trolleniyor.

ITHome'un haberine göre, MSI'ın 17 Ocak Weibo gönderisinin, erkek arkadaşının bilgisayarını kullanarak onun tarafından ihmal edildiğini hissettiği için bazı oyun kısayollarını silen bir kız hakkında bir şaka olması gerekiyordu .

Mesajı oluşturan kişi bunu eğlenceli bulmuş olsa da öyle görünen çok az kişiden biriymiş gibi görünüyor. Gönderi, çoğu MSI ürünlerini boykot etmekle tehdit edilen kullanıcılardan gelen çok sayıda şikayetle karşılandı.

Tayvanlı rakibi Asus bu durumdan hızla yararlandı ve bir gün sonra "Asus satın alın, oyunu silmeyin" (Google çevirisine göre) yazan bir trolleme mesajı yayınladı.

Weibo'da ortaya çıkan tüm öfke ve bununla ilgili hashtag'ler karşısında MSI, 20 Ocak'ta bir özür yayınlayarak komik bir şaka yapmaya çalıştığını açıklamaya çalıştı. Bu tür şeylerin bir daha asla yaşanmamasını sağlamak için MSI, gönderinin arkasındaki sosyal medya ekibiyle birlikte tüm çalışmaları durdurduğunu ve gönderiyi değiştirdiğini söyledi. Şirket aynı zamanda ilgili personelin de sorumlu tutulduğunu ekledi ki bu da kulağa kaygı verici geliyor.

Resim

Sosyal medya yöneticileri bir şirketin veya ürünün imajını büyük ölçüde geliştirebilirken, aynı zamanda onu lekeleme gücüne de sahiptirler. İkincisinin en ünlü örneklerinden biri Need for Speed ​​​​hesabıydı. Kasım 2022'de, kullanıcılara yönelik düşmanca tepkileri nedeniyle zaten şikayetler ve pek çok manşet almış olan oyunun resmi Twitter hesabı (o zamanlar hala öyleydi), NFS'nin erken erişim planı hakkında şikayette bulunan bir kişiyi " Milkshake beyni " olarak adlandırdı. Bunu daha fazla hakaret takip etti ve hem hesap hem de EA özür diledi. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, mesajların arkasındaki kişinin kovulduğu bildirildi.

Kaynak:
https://www.techspot.com/news/101614-ms ... -post.html
Kullanıcı avatarı
burak35
Petabyte3
Petabyte3
Mesajlar: 7826
Kayıt: 07 Eki 2016, 13:06
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 3285 kez
Teşekkür edildi: 3345 kez

Re: MSI sosyal medya ekibini değiştirdi

Mesaj gönderen burak35 »

İyi yapmışlar. Bol bol oyun benchmark paylaşmalılar oysa ki.
Cevapla