Merhaba,
Modemin airties air5453 baya eski özellikleri sınırlı
birde asus dsl-n66u router modem var bununda hat girişi arızalı ama router olarak kullanılabiliyor
bir kaç deneme yaptım netteki yazıları okudum bir türlü olmadı herkes direk modem ara yüzünden anlatıyor bir o modem bir router çözemedim
aramızda bu bağlantı şeklini yapan kullanan varmıdır ? anlatabilir mi ?
Modeme routerli modem bağlamak ?
-
treacleeland
- Bit

Re: Modeme routerli modem bağlamak ?
Saya mencoba tetapi tidak berhasil. Mungkinkah ini kesalahan perangkat keras?
(Denedim ama işe yaramadı. Bu bir donanım hatası olabilir mi?)
- Ensatech
- Megabyte2

- Teşekkür etti: 85 kez
Re: Modeme routerli modem bağlamak ?
Merhaba! Asus DSL-N66U yönlendiricinizi kablosuz erişim noktası (AP) olarak kullanmak istiyorsunuz. Airties Air 5453 cihazınızı kabloyla bağlayarak internete bağlanmak istiyorsunuz.
Asus DSL-N66U yönlendiricinizi kablosuz erişim noktası olarak kullanmak için, DHCP özelliğini kapatmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Bilgisayarınızı Asus DSL-N66U yönlendiricisine kablosuz veya Ethernet kablosuyla bağlayın.
2. Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "192.168.1.1" yazın. Varsayılan kullanıcı adı ve şifre "admin"dir.
3. Yönlendirici arayüzüne giriş yaptıktan sonra, "LAN" seçeneğine tıklayın.
4. "DHCP Sunucusu" seçeneğini bulun ve "Devre Dışı" olarak ayarlayın.
5. "Kaydet" düğmesine tıklayın.
Bu adımları tamamladıktan sonra, Asus DSL-N66U yönlendiricinizi kablosuz erişim noktası olarak kullanabilirsiniz. Airties Air 5453 cihazınızı yönlendiricinin bir LAN bağlantı noktasına bağlayarak internete bağlanabilirsiniz.
Umarım işe yarar. Bu arada IP adres bloğu çakışacak ise cihazın birini 192.168.1.250 gibi bir rakama alın.
Asus DSL-N66U yönlendiricinizi kablosuz erişim noktası olarak kullanmak için, DHCP özelliğini kapatmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Bilgisayarınızı Asus DSL-N66U yönlendiricisine kablosuz veya Ethernet kablosuyla bağlayın.
2. Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "192.168.1.1" yazın. Varsayılan kullanıcı adı ve şifre "admin"dir.
3. Yönlendirici arayüzüne giriş yaptıktan sonra, "LAN" seçeneğine tıklayın.
4. "DHCP Sunucusu" seçeneğini bulun ve "Devre Dışı" olarak ayarlayın.
5. "Kaydet" düğmesine tıklayın.
Bu adımları tamamladıktan sonra, Asus DSL-N66U yönlendiricinizi kablosuz erişim noktası olarak kullanabilirsiniz. Airties Air 5453 cihazınızı yönlendiricinin bir LAN bağlantı noktasına bağlayarak internete bağlanabilirsiniz.
Umarım işe yarar. Bu arada IP adres bloğu çakışacak ise cihazın birini 192.168.1.250 gibi bir rakama alın.