Cep telefonunuzu Ethernet kablosu ile kullanın

Cep telefonlarıyla ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Cevapla
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 46560
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Teşekkür etti: 4701 kez
Teşekkür edildi: 3980 kez

Cep telefonunuzu Ethernet kablosu ile kullanın

Mesaj gönderen velociraptor »


Resim

Bu ürün, 100Mbps hıza ve 10Mbps aşağı yönlü uyumluluğa sahip bir USB-C Gigabit harici ağ kartıdır. Kablolu ağlara bağlı RJ45 bağlantı noktaları veya bağlantı noktası arızaları olmayan cihazlar için de mükemmel bir seçimdir. Kompakt ve hafiftir, kablolu harici ağ kartıyla uğraşmanıza gerek kalmaz ve taşıması kolaydır.

Go-Des GD-CT061, internet deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için tasarlandı! Bu hızlı internet dönüştürücü adaptör ile cihazlarınızda kuruluma gerek kalmadan tak çalıştır özelliğiyle anında bağlantı sağlayabilirsiniz.

RJ45 to Type-C adaptör sizlere ultra hızlı ve güvenli internet imkanı sunuyor. İster evde, ister iş yerinde ve ister kaldığınız otelde; herhangi sıkıntılı bir durumda internete erişim sağlayabilmeniz için tasarlandı. Type-C destekli tüm cihazlarla tam uyumlu olan bu kablo sayesinde, en yüksek performans ile internette işlerinizi halledebilirsiniz.

Alüminyum alaşım cilt dostu malzemesiyle GD-CT061 dönüştürücü, kullanım konforunuza büyük önem verir. Uzun ömürlü bir kullanıma elverişlidir.
Bu kablonun en önemli özelliklerinden biri olan 100Mbps hızlı veri ağı Windows 7, Windows 8, Windows 10, Android, Linux, Chrome OS ve MacOS gibi sistemlerde tam güç sağlar ve bu sistemler ile tam uyumludur.

GD-CT061, teknolojiye tutkulu kullanıcılar için tasarlandı. Şık ve dayanıklı yapısıyla bu adaptör sayesinde günlük hayatınızı kolaylaştırabilir, cihazlarınız için hızlı ve güvenli bir şekilde internet erişimi sağlayabilirsiniz. Tercihinizi bu kablomuzdan yana kullanın, her yerde internete bağlanın!

384,96 TL

https://www.hepsiburada.com/go-des-rj45 ... 00004RP5TC
https://www.n11.com/urun/rj45-to-type-c ... ktarmobile
Cevapla