AB pasaportu almanın en kolay yolu nasildir
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
AB pasaportu almanın en kolay yolu nasildir
AB vatandaşlığını veren en kolay ülke hangisi
Evlilik ve iş kurma dışında başka yöntemler varmıdır
Teşekkürler
Evlilik ve iş kurma dışında başka yöntemler varmıdır
Teşekkürler
- sinerci
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 446 kez
Re: AB pasaportu almanın en kolay yolu nasildir
Aklıma ilk başta irtica etmek geldi! Paran varsa yatırım yada bağış yaparsınız.
AB vatandaşlığı almak kolay değil, Türkiye'de yaşayan biri için hiç kolay değil. (MESLEK GURB AVANTAJIN OLA BİLİR)
Kolay vize veren ülkeler
1.Portekiz Golden Visa
2.Yunanistan
AB vatandaşlığı almak kolay değil, Türkiye'de yaşayan biri için hiç kolay değil. (MESLEK GURB AVANTAJIN OLA BİLİR)
Kolay vize veren ülkeler
1.Portekiz Golden Visa
2.Yunanistan
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Meslek mali müşavirlik ruhsatı var.
2 yıllık tıbbi sekreterlik var.
Yunanistan en zor olanı biliyordum...
Irtica edince bir daha geri donulemiyor sanırım.
Irtica nereye edelim.
Irtica nereye edelim.
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
(ilgili ülkeye kaçak girip pasaportunuzu yok etmelisiniz)iltica ederseniz tabiri caiz ise yalanım varsa tarkan düzeltsin 1 sene köpek gibi haymda kalırsınız hiç çalışmadan önünüze verilen 1 ufacık ekmek 1 karton portakal suyu biraz salam veya konserve yiyecek olur .6 aylık haymda kalma süresi sonunda iltica için mahmekeye verilisiniz Almanya yada gittiğiniz ülkede ayrıca iğne ucu kadarda değeriniz olmaz sonra mahkeme devam ederken oturma-çalışma izni için başvurursunuz ayrıca haymda ücretsiz dil kursuda var ama ne kadar yeterli bilemem ! mahkemenin sonunda ya kabul edilirsiniz yada red yersiniz .tamamen şans ve gittiğiniz ülkenin göçmen durumuna göre değişir. Almanyanın sorunu şu an için ukraynalılar onlar aşırı yük oluşturuyor sisteme.Kçak çalırım demeyin büyük cezası var hem işverene hem çalışana ! ayrıca sizi it gibi 12-15 saat çalıştırıp aylık belki 800 € alırsınız şansılı iseniz ama ev kiraları ve yiyecek kısmınıda hesaba katmanız gerek elde kalan yine sıfıra yakın olur.birde iltica kabul olursa 5 sene kendi vatanına geri gidemezsiniz.
benim size nacizane tavsiyem ya ingiltere yada kanadayı düşünün özellikle kanada aşırı şekilde göçmen kabul ediyor ilticasız giderseniz şayet!
Almanya içinde bluecard ı düşünün
https://www.bamf.de/EN/Themen/Migration ... -node.html sayfayı Türkçeye çevirin
benim size nacizane tavsiyem ya ingiltere yada kanadayı düşünün özellikle kanada aşırı şekilde göçmen kabul ediyor ilticasız giderseniz şayet!
Almanya içinde bluecard ı düşünün
https://www.bamf.de/EN/Themen/Migration ... -node.html sayfayı Türkçeye çevirin
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
Ağrı Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Akbaş, umudunu Amerika ve Kanada’ya bağlayan yaklaşık 50 bin gencin Ağrı’yı terk ettiğini, bazı köylerde hiç genç kalmadığını söyledi.
Kaynak:
https://x.com/yirmiucderece/status/1706 ... 99372?s=20
- sinerci
- Kilobyte1

- Teşekkür etti: 446 kez
Meslek olarak; Doktor, Tesisatçı, Kaynakçı, IT sistem vb grupları "Almanya kabul ediyor DİL ŞARTI OLMADAN"loveme yazdı: 27 Eyl 2023, 15:13 Meslek mali müşavirlik ruhsatı var.
Irtica nereye edelim.
Tıbbi sekreterlik ; Yurt dışında pek bir işe yarayacağını bilemiyorum.
İrtica Etmek; 5 ile 10 yıl şart koyuyorlar sonrası ülkeye geri dönüş yapabiliyorsunuz.
İrtica etmenin farklı yolları vardır. Siyasi "Yunanistan", Kaçak hükümlü "İsveç ve İrlanda", Eş Cinsel "Almanya, Hollanda, ABD" ve Hükümet karşıtı vb gibi uzuyor gidiyor liste.
İşin aslı şöyel Akraban Yoksa, Paran Yoksa, Fikrin Yoksa, Yatırımın Yoksa ve Eğitim içinde gitmiyorsan bir fırsat gerekir sana!
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

irtica nın anlamı yobazlık-gericiliktir
iltica bir başka ülkeye sığınma anlamndadır dikkat edin !
az evvel Facebookta karşıma çıkan bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim ,
iltica bir başka ülkeye sığınma anlamndadır dikkat edin !
az evvel Facebookta karşıma çıkan bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim ,
Sizlere bugün Almanya'da iltica konusundan bahsetmek istiyorum.
Bu konu hakkında aslında pek konuşmayı seven biri değilim bu gruba bir çok kişi kaçak gelmekle veya iltica ile ilgili konular hakkında paylaşımlar yapmaya çalışıyor.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Türkiye Cumhuriyeti Vatandasi birinin iltica kabul oranı %1 altında ki bunuda Kasım ayından sonra genel anlamda bütün Avrupa'da ortadan kaldıracaklar.
Kesinlikle ve kesinlikle Almanya'ya kaçak gelip iltica etmek çok büyük bir yanlış. Neden diyeceksiniz. Herkes gelip bir kaç ay içinde işlemlerin yapılmasıyla çok hızlı bir şekilde çalışma izni alıp çalıştığından bahsediyor.
Bakın arkadaşlar bunlar sadece geçici olarak verilen izinler. Almanya iltica eden kişilerin devlete yük olmaması, kişinin kendi masraflarını karşılaması için geçici olarak bu çalışma izinlerini veriyor. Ama 9 ay en geç 12 ay sonra bu çalışma izinleri iptal ediliyor. Kişiler Gelbe Brief denilen Sarı mektup yollanıyor ve kişinin bir kaç hafta veya ay içinde ülkeyi terk etmesi isteniyor.
Ve yeni çıkan Avrupa yasasına göre Kasım ayından sonra TC vatandaşı kişilerin en geç 3 ay içinde hızlı bir şekilde Türkiye'ye gönderilmesi kararlaştırıldı. Bununla beraber yeni yasayla artık ilticada olan kişilerin yapacakları evliliklerde kabul edilmemesi yasalaşmış olacak.
Tabi ki karar sizlerin ama Almanya gelecek seneden sonra daha da rahat işçi alacak. Bu yüzden herkese tavsiyem kaçak veya sonu tamamen olumsuz olan iltica gibi yollarla Avrupa'ya gelmeyin. Şuan bir çok avrupa ve dunya ulkeleri buna Almanya'da dahil çalışma vizeleri veriyor. Tc vatandasi olarak Yasal olarak gelmek şuan mantıklı olan tek yol.
Sağlıcakla kalın.
En son AmbaSSadoR tarafından 28 Eyl 2023, 18:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10117 kez
En önemlisi yabancı dil diye biliyorum. Dil yoksa çok zorluk çıkartıyorlar. :/
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

aynen öyle burak kardeşim bak 6,5 sene olacak neredeyse buraya geleli dilin diploman yoksa koca bir SIFIRSIN ,ben şimdi diploma denkliğimi çıkartıp kendi elektrik teknisyenliğinde devam edeceğim çünkü kazancı yüksek biraz da yol yordam öğreniyoruz kıyıdan köşeden idare ediyorum ben almancayı anlıyorum ama düzgün cevap veremiyordum taki işyerinde cep telefonumu kullanmayı bıraktım çünkü ne zaman sıkışsam Deepl programı ile konuşuyordum şimdi artık kendimi zorlayıp kelimeleri öğrenip telefonsuz cevap verebiliyorum 2 haftadır (= ve arkadaş çevrem vardı ama konuşamadığım için kesintiye uğruyordu şimdi herkezle arkadaş oluyorum hiç sıkıntı olmuyor onlara durumu açıkladım yalnış yaparsam bana doğrusunu öğretin diye her şey çok güzel oluyorburak35 yazdı: 28 Eyl 2023, 17:35 En önemlisi yabancı dil diye biliyorum. Dil yoksa çok zorluk çıkartıyorlar. :/
- burak35
- Zettabyte3

Allah yardımcınız olsun ne diyim. Almanca zor gibi bence. Ben hiçbirşey bilmiyorum mesela almanca. Bi Scorpions u biraz tanır bilirim o kadar. :)
Ha imkanım olsa almanya ya gitmek istermiydim? Tabikide evet.
Ha imkanım olsa almanya ya gitmek istermiydim? Tabikide evet.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
Türkiye hariç hangi ülkede birkaç sene yaşarsanız yaşayın Türkiyenin aslında bir ülke olmadığını anlıyorsunuz.
- burak35
- Zettabyte3

Aslında Türkiye cennette işte... Söylenecek çok şey var...
-
mertcan90
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 716 kez
Böyle devam ederse elimizde o da kalmayacak.velociraptor yazdı: 29 Eyl 2023, 02:11 Türkiye hariç hangi ülkede birkaç sene yaşarsanız yaşayın Türkiyenin aslında bir ülke olmadığını anlıyorsunuz.