Arkadaslar silinen programları kurtara bilecegim format atıp silinene erise bilecegim yazılım önerlerinizi bekliyorum.
windows-7 isletim sistemi kullanıyorum x64
Silinen dosyaları kurtaracak ücretsiz yazılım önerisi
-
- Byte1
- Teşekkür etti: 5 kez
-
- Kilobyte1
- Teşekkür etti: 207 kez
Re: Silinen dosyaları kurtaracak ücretsiz yazılım önerisi
EaseUS Data Recovery - Free programıni dene derim. Açıklamasında formattan sonra dosyaları kurtarabildiği yazıyor.
- burak35
- Petabyte2
- Teşekkür etti: 2292 kez
Film müzik falan olsa bir yere kadar bazı programlar kurtarabilir belki. Ama format sonrası ve program kurtarabilirmisiniz?
Yani zor ve düşük ihtimal bana göre. Bi kere diske oku yaz yapılmaması gerekiyor, Ki dosya ve veri kurtarılabilsin.
Yani zor ve düşük ihtimal bana göre. Bi kere diske oku yaz yapılmaması gerekiyor, Ki dosya ve veri kurtarılabilsin.
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4
- Teşekkür etti: 126 kez
EaseUS Partition Master bu tavsiyemdir içinde partition recovery başlığından kurtarbilirsiniz yalnız,bilgemurater yazdı: ↑18 Eyl 2023, 14:13 Arkadaslar silinen programları kurtara bilecegim format atıp silinene erise bilecegim yazılım önerlerinizi bekliyorum.
windows-7 isletim sistemi kullanıyorum x64
dikkat etmeniz gereken konu kurtarma yapacağınız alan kadar harici hdd-ssd kullanmanız gerekir ,
atıyorum formattan önceki disk boyutunuz 200 Gb ise kurtarılacak , kullanılacak harici sürücüde en 200 gb yeterli alan olmalı
ve %95 başarı oranı var tabi format üstüne format atan biri iseniz bu oran düşmektedir.