İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz

Mesaj gönderen loveme »

İstanbul dil merkezi 2450 tl 56 saat haftada 2 gün eğitim veriyor.Seviye tespiti yapıyor ve online eğitim veriyor.Diğer yandan internette ingilizce kaynakları çok fazla ve doğru karar vermekte zorlaniyorum.Ne önerirsiniz...
teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2506 kez

Re: İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

loveme yazdı: 02 Mar 2023, 19:03 İstanbul dil merkezi 2450 tl 56 saat hafta 2 gün eğitim veriyor.Seviye tespiti yapıyor ve online eğitim veriyor.Diğer yandan internette ingilizce kaynakları çok fazla ve doğru karar vermekte zorlaniyorum.Ne önerirsiniz...
teşekkürler
Birebir klasik eğitim olsaydı, o 2450 TL'yi öde derdim ama online eğitim 'e pek sıcak bakmıyorum.....
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

İstanbul da değilim artık Muğla tarafındayım.Kaldığım yerde halk eğitim var.Fethiyede sağlam dil kursu var mıdır bilmiyorum.Zoom evet biraz üstünkörü olabiliyor.Yıllardır bir türlü ilerletemedim.Anca kelime hazinesi...
teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

loveme yazdı: 02 Mar 2023, 21:01 İstanbul da değilim artık Muğla tarafındayım.Kaldığım yerde halk eğitim var.Fethiyede sağlam dil kursu var mıdır bilmiyorum.Zoom evet biraz üstünkörü olabiliyor.Yıllardır bir türlü ilerletemedim.Anca kelime hazinesi...
teşekkürler
Önce yakınlarda (Fethiye) sağlam, ödediğin paranın karşılığını tastamam alabileceğin bir dil kursu olup olmadığını araştır derim.Malum para sokaktan toplanmıyor hele ki bu devirde....
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Hepsi yüksek bedeller istiyor. Halk eğitim var 600 tl istedi oda.Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.Daha da katılmadım...
Fethiyede American kültür merkezi var.Başka çevrede yakın ne var bilemedim...
Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

loveme yazdı: 02 Mar 2023, 21:48 Hepsi yüksek bedeller istiyor. Halk eğitim var 600 tl istedi oda.Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.Daha da katılmadım...
Fethiyede American kültür merkezi var.Başka çevrede yakın ne var bilemedim...
Teşekkürler
Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.
Seni kazıklamaya çalışmış hemde 600 TL ile...(önce böyle başlarlar , sonra o maliyet, şu gerek diye diye o 600 TL olur, 1000 TL, 1000 TL olur 2000 TL...
Allah korumuş seni....

Fethiyeye gitmelisin yada internetten Fethiye'de faaliyet gösteren bir dil kursunun web sitesini incelemeli, varsa telefonu ile bilgi edinmelisin(tavsiye)
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

İstanbul dil merkezi hocaları iyi akedemisyen ve istanbul üniversitesi hocaları...Bilemiyorum.Fiyatlar çok arttı.
Çok pahallı kurslarda da hiçbir şey öğretmediği oluyor.
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 285 kez

Mesaj gönderen burakhi »

Bu adamı bulun https://youtube.com/shorts/sJrhDLtQTMw?feature=share

İngilizce hakkında Çok güzel ip uçları veriyor işi biliyor ders veriyorsa bulunduğu ile taşınışacak cinsten o derece prof bence

Diğer yol ise yurt dışında eğitim almak herkes ingilizce konuşunca daha kolay öğreniliyor. :-D + bol bol kelime ezberlemeli
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

:-D Eğitim sistemi göçmüş.Ondan korkuyorum.
Pahallı dil kursları hayal kırıklığı yarattı bende hep
teşekkürler
Kullanıcı avatarı
burakhi
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 285 kez

Mesaj gönderen burakhi »

Benimde ingilizcem zayıf ezberde ki kelimeler ve translate ile yazı işlerini çözüyorum mantık yürütüyorum falan.. Ama konuşmada turistim :-D

Bol kelime ezberleyip konuşmada kullanımı bağlaçlar vb. öğrensem götürürüm :-)

Ama sürekli alıştırma yapmalı birileri ile konuşmalı o iş zor tek başına bir yere kadar konuşacak birileri olmalı

Yıllar önce çalıştığım şirket ithal edeceği ürünün servisi için beni almanyaya göndermşti firma en az bir kişiye eğitim vermemiz gerekli yoksa bu iş olmaz demiş. İthalat müdürlerinden birisi ile hamburga gittik firmanın orada bürosu var atölyede tamir yapıyorlar müdür çeviriyor şöyle böyle yapılıyor falan

İngilizce konuşuyorlar. Bende çat pat okey, good gidiyorum :-D

Sonra teknisyenler ile molalarda muhabbete başladım arkadaş nasıl bir şey resmen beynim yandı lise günlerime gittim konuşmak için nasıl kasıyorsam unuttum kelimeler çümle kurma vb. her şey dökülüyor konuşmam iyi değildi ama anlaşabiliyorduk.

O zaman dedim burada 6 ay kalsam birde ingilizce çalışsam uçarım :-D

Yani zorunluluk, mecburiyet ve devamlılık olunca daha iyi öğreniliyor. Mesleki işlerde de böyle

Ne bileyim her şey gönlünüzce olsun umarım başarırsınız. :arrow:
Kullanıcı avatarı
Ensatech
Megabyte2
Megabyte2
Teşekkür etti: 85 kez

Mesaj gönderen Ensatech »

Online olarak bukytalk öneririm.