İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz
İstanbul dil merkezi 2450 tl 56 saat haftada 2 gün eğitim veriyor.Seviye tespiti yapıyor ve online eğitim veriyor.Diğer yandan internette ingilizce kaynakları çok fazla ve doğru karar vermekte zorlaniyorum.Ne önerirsiniz...
teşekkürler
teşekkürler
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2506 kez
Re: İngilizce öğrenmek için ne önerirsiniz
Birebir klasik eğitim olsaydı, o 2450 TL'yi öde derdim ama online eğitim 'e pek sıcak bakmıyorum.....loveme yazdı: 02 Mar 2023, 19:03 İstanbul dil merkezi 2450 tl 56 saat hafta 2 gün eğitim veriyor.Seviye tespiti yapıyor ve online eğitim veriyor.Diğer yandan internette ingilizce kaynakları çok fazla ve doğru karar vermekte zorlaniyorum.Ne önerirsiniz...
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
İstanbul da değilim artık Muğla tarafındayım.Kaldığım yerde halk eğitim var.Fethiyede sağlam dil kursu var mıdır bilmiyorum.Zoom evet biraz üstünkörü olabiliyor.Yıllardır bir türlü ilerletemedim.Anca kelime hazinesi...
teşekkürler
teşekkürler
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Önce yakınlarda (Fethiye) sağlam, ödediğin paranın karşılığını tastamam alabileceğin bir dil kursu olup olmadığını araştır derim.Malum para sokaktan toplanmıyor hele ki bu devirde....loveme yazdı: 02 Mar 2023, 21:01 İstanbul da değilim artık Muğla tarafındayım.Kaldığım yerde halk eğitim var.Fethiyede sağlam dil kursu var mıdır bilmiyorum.Zoom evet biraz üstünkörü olabiliyor.Yıllardır bir türlü ilerletemedim.Anca kelime hazinesi...
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Hepsi yüksek bedeller istiyor. Halk eğitim var 600 tl istedi oda.Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.Daha da katılmadım...
Fethiyede American kültür merkezi var.Başka çevrede yakın ne var bilemedim...
Teşekkürler
Teşekkürler
- TRWE_2012
- Zettabyte1

loveme yazdı: 02 Mar 2023, 21:48 Hepsi yüksek bedeller istiyor. Halk eğitim var 600 tl istedi oda.Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.Daha da katılmadım...
Teşekkürler
Seni kazıklamaya çalışmış hemde 600 TL ile...(önce böyle başlarlar , sonra o maliyet, şu gerek diye diye o 600 TL olur, 1000 TL, 1000 TL olur 2000 TL...Hocam sizin seviyeniz nedir dedim.İngilizce öğretmenin seviyesi olmaz dedi.Seviye tespit sınavı var mı dedim.Gerek yok dedi.
Allah korumuş seni....
Fethiyeye gitmelisin yada internetten Fethiye'de faaliyet gösteren bir dil kursunun web sitesini incelemeli, varsa telefonu ile bilgi edinmelisin(tavsiye)
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
İstanbul dil merkezi hocaları iyi akedemisyen ve istanbul üniversitesi hocaları...Bilemiyorum.Fiyatlar çok arttı.
Çok pahallı kurslarda da hiçbir şey öğretmediği oluyor.
Çok pahallı kurslarda da hiçbir şey öğretmediği oluyor.
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
Bu adamı bulun https://youtube.com/shorts/sJrhDLtQTMw?feature=share
İngilizce hakkında Çok güzel ip uçları veriyor işi biliyor ders veriyorsa bulunduğu ile taşınışacak cinsten o derece prof bence
Diğer yol ise yurt dışında eğitim almak herkes ingilizce konuşunca daha kolay öğreniliyor.
+ bol bol kelime ezberlemeli
İngilizce hakkında Çok güzel ip uçları veriyor işi biliyor ders veriyorsa bulunduğu ile taşınışacak cinsten o derece prof bence
Diğer yol ise yurt dışında eğitim almak herkes ingilizce konuşunca daha kolay öğreniliyor.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Pahallı dil kursları hayal kırıklığı yarattı bende hep
teşekkürler
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
Benimde ingilizcem zayıf ezberde ki kelimeler ve translate ile yazı işlerini çözüyorum mantık yürütüyorum falan.. Ama konuşmada turistim
Bol kelime ezberleyip konuşmada kullanımı bağlaçlar vb. öğrensem götürürüm
Ama sürekli alıştırma yapmalı birileri ile konuşmalı o iş zor tek başına bir yere kadar konuşacak birileri olmalı
Yıllar önce çalıştığım şirket ithal edeceği ürünün servisi için beni almanyaya göndermşti firma en az bir kişiye eğitim vermemiz gerekli yoksa bu iş olmaz demiş. İthalat müdürlerinden birisi ile hamburga gittik firmanın orada bürosu var atölyede tamir yapıyorlar müdür çeviriyor şöyle böyle yapılıyor falan
İngilizce konuşuyorlar. Bende çat pat okey, good gidiyorum
Sonra teknisyenler ile molalarda muhabbete başladım arkadaş nasıl bir şey resmen beynim yandı lise günlerime gittim konuşmak için nasıl kasıyorsam unuttum kelimeler çümle kurma vb. her şey dökülüyor konuşmam iyi değildi ama anlaşabiliyorduk.
O zaman dedim burada 6 ay kalsam birde ingilizce çalışsam uçarım
Yani zorunluluk, mecburiyet ve devamlılık olunca daha iyi öğreniliyor. Mesleki işlerde de böyle
Ne bileyim her şey gönlünüzce olsun umarım başarırsınız.
Bol kelime ezberleyip konuşmada kullanımı bağlaçlar vb. öğrensem götürürüm
Ama sürekli alıştırma yapmalı birileri ile konuşmalı o iş zor tek başına bir yere kadar konuşacak birileri olmalı
Yıllar önce çalıştığım şirket ithal edeceği ürünün servisi için beni almanyaya göndermşti firma en az bir kişiye eğitim vermemiz gerekli yoksa bu iş olmaz demiş. İthalat müdürlerinden birisi ile hamburga gittik firmanın orada bürosu var atölyede tamir yapıyorlar müdür çeviriyor şöyle böyle yapılıyor falan
İngilizce konuşuyorlar. Bende çat pat okey, good gidiyorum
Sonra teknisyenler ile molalarda muhabbete başladım arkadaş nasıl bir şey resmen beynim yandı lise günlerime gittim konuşmak için nasıl kasıyorsam unuttum kelimeler çümle kurma vb. her şey dökülüyor konuşmam iyi değildi ama anlaşabiliyorduk.
O zaman dedim burada 6 ay kalsam birde ingilizce çalışsam uçarım
Yani zorunluluk, mecburiyet ve devamlılık olunca daha iyi öğreniliyor. Mesleki işlerde de böyle
Ne bileyim her şey gönlünüzce olsun umarım başarırsınız.