Kalıcı olarak etkinleştirmek zor diye biliyorum bende. Sistem güzel görünüyor.
Galiba Update yaptığı ve edge kurduğu için işlemciyi rami çok kullanıyor olabilir.
Bulabiliyorsan Ltsb 2015 dene birde onada baya iyi diyorlardı. Fazla zorlamaz belki sistemi.
Windows 10 LTSC nasıldır? Windows 10 Pro vs Windows 10 LTSC 2021 - Hız testi / yorumlar
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3930 kez
Re: Windows 10 LTSC nasıldır? Windows 10 Pro vs Windows 10 LTSC 2021 - Hız testi / yorumlar
Evet güncelleme yaptığı için tam gaz kullanıyor fakat ilginç sistem hafif olduğundan tam yükte bile tepki veriyor. Beğendim ben.
Yarın, Boşta yük ısı işleçler vb değerleri paylaşacağım.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Re: Windows 10 LTSC nasıldır? Windows 10 Pro vs Windows 10 LTSC 2021 - Hız testi / yorumlar
Kasmaması güzelmiş. Keşke her windows böyle olsa işte. Ama nerede.root@localhost yazdı: 18 Şub 2023, 18:29 Evet güncelleme yaptığı için tam gaz kullanıyor fakat ilginç sistem hafif olduğundan tam yükte bile tepki veriyor. Beğendim ben.
-
Cemil Atay
- Byte3

- Teşekkür etti: 23 kez
- İletişim:
Merhaba, Windows 10 LTSC 21H2'yi 2021 yılından bu yana kullanıyorum.
Digital activasyon aracını kullanarak etkinleştirme yaparsam 2038 yılına kadar toplu etkinleştirme yapıyor,
Aşağıdaki satırı kullanarak bir kısayol oluşturursam, işletim sistemi ve Office sürümünüz ne olursa olsun kalıcı olarak etkinleştirme yapıyor.
Kısayol oluştururken hedef alanına:
[code]C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe & ([ScriptBlock]::Create((irm ht tps://massgrave.dev/get))) /HWID /KMS-Office /KMS-RenewalTask /KMS-ActAndRenewalTask /S[/code]
Başlama yeri alanına:
C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0
yazalım ve kısayolu oluşturalım.
Bu kısayola tıklandığında hem işletim sistemi, hem de kurulu olan Microsoft Office etkinleştiriliyor.
Araştırma yaparken, bu uygulamanın C:\ProgramData içine ( Activation-Renewal ) adında bir klasör oluşturduğunu, ve içine ( Activation_task.cmd ) adında bir dosya indirdiğini keşfettim.
Bu .cmd dosyasını çalıştırmak istediğimde, bir takım hatalar verdi fakat ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı.
Digital activasyon aracını kullanarak etkinleştirme yaparsam 2038 yılına kadar toplu etkinleştirme yapıyor,
Aşağıdaki satırı kullanarak bir kısayol oluşturursam, işletim sistemi ve Office sürümünüz ne olursa olsun kalıcı olarak etkinleştirme yapıyor.
Kısayol oluştururken hedef alanına:
[code]C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe & ([ScriptBlock]::Create((irm ht tps://massgrave.dev/get))) /HWID /KMS-Office /KMS-RenewalTask /KMS-ActAndRenewalTask /S[/code]
Başlama yeri alanına:
C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0
yazalım ve kısayolu oluşturalım.
Bu kısayola tıklandığında hem işletim sistemi, hem de kurulu olan Microsoft Office etkinleştiriliyor.
Araştırma yaparken, bu uygulamanın C:\ProgramData içine ( Activation-Renewal ) adında bir klasör oluşturduğunu, ve içine ( Activation_task.cmd ) adında bir dosya indirdiğini keşfettim.
Bu .cmd dosyasını çalıştırmak istediğimde, bir takım hatalar verdi fakat ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı.