Onu bende fark ettim ve direkt şutladım kendisini...!!!burak35 yazdı: 28 Ara 2022, 04:12 Windows 10 a ve Ssd ye geçince Sürekli kullandığım ana tarayıcım olan Slimjet in Ssd me sürekli veri yazdığını farkettim.
Tabi buarada kaç gb veri yazdı bunuda bilmiyorum. Veri yazdığını tesadüfen farketmiştim.
Kullanıyorsanız dikkatli olun derim. Şuan Srware İron dayım ve herhangi bir sorun sıkıntıda yok. Ssd ye veri yazmıyor.![]()
SSD'ye 150 GB veri yazdıktan sonra karşılaştığım şaşırtıcı görüntü
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2539 kez
Re: SSD'ye 150 GB veri yazdıktan sonra karşılaştığım şaşırtıcı görüntü
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10127 kez
Re: SSD'ye 150 GB veri yazdıktan sonra karşılaştığım şaşırtıcı görüntü
Aynen iyi yapmışsın. Aslında çok iyi bir tarayıcı özellikle ram kullanımını düşürmesi çok çok iyi. Ama çaktırmadan Ssd ye yazma yapması iyi değil.
Üstelik Ram kullanımını otomatik optimize et diye bir ayarı vardı. Bende o ayar açıktı. Ben farkedip O ayarı kapatmama rağmen yazıp duruyordu.
Bende o yüzden onu arşivimden çıkarmak zorunda kaldım malesef. Şuan ondan çok ama çok daha iyisi var. Srware iron dan devam ediyorum.
Üstelik Ram kullanımını otomatik optimize et diye bir ayarı vardı. Bende o ayar açıktı. Ben farkedip O ayarı kapatmama rağmen yazıp duruyordu.
Bende o yüzden onu arşivimden çıkarmak zorunda kaldım malesef. Şuan ondan çok ama çok daha iyisi var. Srware iron dan devam ediyorum.