Güzel dileklerin için ben teşekür ederimfeuer yazdı: 12 Ağu 2022, 21:37 Saffet öncelikle foruma hoşgeldin, aramıza katılmandan mutlu olduk.
Sorunlarını açık bir şekilde anlatırsan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.
Bundan bir hafta önce,Win10 LTSC sürümünü makinaya kurdum güncellemelerin ardından C++,DiretX vs vs sürücüleri kurdum başlat menüsü sorunsuz çalışıyordu,ertesi gün makinayı açtım haliyle baslat menüsünden müzik çaları çalıştıracam hiç tepki vermedi,heralde bug sorunu oldu dedim yeniden format attım bu sefer Win10 1809 sürümünü kurdum herşey yolunda bir program indirmiştim yeniden başlat menüsü tepki vermez oldu,nette bununla ilgili sorun yaşayan ve garip çözümler bulan kullanıcıları gördüm,evet farklı sebepler olmakla birlikte sorunları ortak,ve malesef bulunan çözümler kalıcı degil,mesela bir kardeşimiz özellikler kısmındaki ''Windows PowerShell''kapatıyormuş ve başlat menüsü çalışıyormuş ve böyle garip garip çözümler bulmuşlar,bende bu konuyu masaya koyup neler yapabilecegimizi düşünelim ve kalıcı bir çözüm olsun istiyorum,ilk geldiğim gün bu foruma,ayagımın tozuu daha geçmeden tarkan üstadla bu konuyu konuşmuştum,oda bu sorunlar için konu açılmasını uygun görmüştü..Konunun özü bu yanii..