Bir ilaç sitesinde gezinirken bakın ne buldum:
Millet haho diyor, feryadediyor. Tüp... Doğalgaz... Elektrik... Motbaggda yongın vooaaarr!

Hiçbir antivirüs'e güvenme üstadım,o resimdeki virüs yiyen arkadaş en şanslı olanlardandı,önerdigim bir avcı sayesinde kurtuldu..

bendeki lisanslı kaspersky musallatı buluyor sendeki bulmuyor ise sorun sendeki cihazda antivürüsün veritabanı bozulmuş olabilir kasperskydan kaçan daha bişey görmedim %100 olmaz hiçbiri ama veritabanı bozulmuş olabilir zaten virüsler ilk önce antivirüsü bozar önceden bulaşmıştır herşey olabilir musallat silici var onu deneyin birde güvenlı modda çalışltırman lazım antivirüsü bulamadıysa kesin formatlıkshampuan yazdı: 19 Tem 2022, 22:05 Daha önce bilgisayarımda virüs olduğundan kuşkulandığımı bildirmiş, öneriler doğrultusunda kasperski başta olmak üzere birçok antivirüsle tarama yaptırmış, ancak virüsü bulamamıştım. Foruma nadir uğrayan bir arkadaşın önerisiyle yardımcı bir güvenlik aracıyla birkaç virüs buldurup sildirmiştim. Virüsleri bulamayan antivirüslerin arasında kasperski'nin de olması dikkatten kaçacak gibi değildi.
Bir ilaç sitesinde gezinirken bakın ne buldum:
Millet haho diyor, feryadediyor. Tüp... Doğalgaz... Elektrik... Motbaggda yongın vooaaarr!