video izlerken denk geldim gayet güzel anlatmış durumu.
Fatih Erbakan - a$ı Konusunda Bilime Neden İnanmıyor?
- H4NOK
- Megabyte1

- Teşekkür etti: 267 kez
- İletişim:
Fatih Erbakan - a$ı Konusunda Bilime Neden İnanmıyor?
takip ettiğim biri değildir.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Fatih Erbakan - a$ı Konusunda Bilime Neden İnanmıyor?
Bunlar Türkiyenin başına türbanı bela edenler değil mi? Türban Türkiyede yoktu. Müslüman kızlarımız kadınlarımız geleneksel şekilde örtünürlerdi ve ülkede kapananlarla açıklar arasında kutuplaşma yoktu. Bu pzvnkler ülkede türbanın yayılmasına öncülük ederek memleketin bugüne getirilmesini sağladılar. Allah birdir deseler peşlerine düşmem. Başka bişeyden bahsediyolardır.
- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
ben onların ideolojilerini benimsemiyorum, ideolojileri zaten beni alakadar etmez, söyledikleri güzeldi güzel anlattıshampuan yazdı: 13 Tem 2022, 23:15 Bunlar Türkiyenin başına türbanı bela edenler değil mi? Türban Türkiyede yoktu. Müslüman kızlarımız kadınlarımız geleneksel şekilde örtünürlerdi ve ülkede kapananlarla açıklar arasında kutuplaşma yoktu. Bu pzvnkler ülkede türbanın yayılmasına öncülük ederek memleketin bugüne getirilmesini sağladılar. Allah birdir deseler peşlerine düşmem. Başka bişeyden bahsediyolardır.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
a$ı olsada olmasa da mutasyon olacak. Siyasetçiler siyaset yapsın. Ayrıca da anlamadığını da belirtiyor bilime karışmasın.
Bence olmasın bu bilime inanmayanlar a$ı. Doğal seçilim olsun. Diyeceğim de. Ama başkalarına da bulaştırıyorlar. Karantina uygulamıyorlar. Vesaire vesaire.
a$ı karşıtlığı her zaman vardı. Her zaman da olacak ilk başta çiçek aşısı olanların ineğe dönüşme korkusu ile başladı.

Ayrıca bu adam evrim teorisine inanmadığına göre virüsün daha hızlı evrim geçirdiğini de bilmiyor demektir ki bilmediğin konuda neden konuşuyorsun. Siyaset yapsın siyasetçiler.
Arşiv unutmaz. https://www.milliyet.com.tr/siyaset/hac ... su-5384558
Ben hala bu halini hatırlıyorum.
Bence olmasın bu bilime inanmayanlar a$ı. Doğal seçilim olsun. Diyeceğim de. Ama başkalarına da bulaştırıyorlar. Karantina uygulamıyorlar. Vesaire vesaire.
a$ı karşıtlığı her zaman vardı. Her zaman da olacak ilk başta çiçek aşısı olanların ineğe dönüşme korkusu ile başladı.

Ayrıca bu adam evrim teorisine inanmadığına göre virüsün daha hızlı evrim geçirdiğini de bilmiyor demektir ki bilmediğin konuda neden konuşuyorsun. Siyaset yapsın siyasetçiler.
Arşiv unutmaz. https://www.milliyet.com.tr/siyaset/hac ... su-5384558
Ben hala bu halini hatırlıyorum.
- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
bil gates de doktor odu corona sürecinde.
herkes ağzına bakıyor adamın, ama kimse bill sen konuşma demiyor.
herkesi dinleyerek doğruları ayırt edebilmektir mesele.
herkes ağzına bakıyor adamın, ama kimse bill sen konuşma demiyor.
herkesi dinleyerek doğruları ayırt edebilmektir mesele.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

2.05 ile 2.10 arasını seyret
"Ben bilim adamı değilim. Ben uzman değilim"
Diyor.
- shampuan
- Petabyte4

Yok ben diyorum H4NOK
Valla diyorum
Hem de geçen dalga geçmek için haber videosu yapmış vermiştim hatırlarsın.
Hele bil geyts hiç konuşmasın rus görmüş zg gibi fermuarın arasından çıkıp çıkıp birşeyler söylüyo bir dediği bir dediğini tutmuyo.
Burda herkes farklı düşünüyor tartışarak düşüncelerimizi değiştiremeyiz. Bunun farkında olalım yeter.
Ama beni ne şaşırttı biliyor musun: ileri seviye elektronik ve bilgisayar epitimi almış birinin komplo teorilerine inanması... Normalde tam tersinin olması gerekirdi. Onu anlamıyorum işte
Oluyo demek ki yapıcak bişey yok.
Valla diyorum
Hele bil geyts hiç konuşmasın rus görmüş zg gibi fermuarın arasından çıkıp çıkıp birşeyler söylüyo bir dediği bir dediğini tutmuyo.
Burda herkes farklı düşünüyor tartışarak düşüncelerimizi değiştiremeyiz. Bunun farkında olalım yeter.
Ama beni ne şaşırttı biliyor musun: ileri seviye elektronik ve bilgisayar epitimi almış birinin komplo teorilerine inanması... Normalde tam tersinin olması gerekirdi. Onu anlamıyorum işte
- shampuan
- Petabyte4

Abi ne "yarra yering" marka şarabımı içmeye yok maymuna dönücez yok oyun büyük diyo? Mal işte. Bunlar genellikle mal olurlar.ozgutozkan yazdı: 13 Tem 2022, 23:282.05 ile 2.10 arasını seyret
"Ben bilim adamı değilim. Ben uzman değilim"
Diyor.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

Orası öyle. Belli bir yaşın üstündeki insanların fikirleri değişmez. Tahmini Günlük 10.000 e dayanmış vaka sayısı duyuma göre. Kesin bilgi değil.
- H4NOK
- Megabyte1

- İletişim:
hayatımızda ki şuan yaşadığımız gerçeğe bakarsak.shampuan yazdı: 13 Tem 2022, 23:33 Yok ben diyorum H4NOK
Valla diyorum
Ama beni ne şaşırttı biliyor musun: ileri seviye elektronik ve bilgisayar epitimi almış birinin komplo teorilerine inanması... Normalde tam tersinin olması gerekirdi. Onu anlamıyorum işteOluyo demek ki yapıcak bişey yok.
bundan 3 sene önce komplo teorisi dediğimiz herşeyi şuan birebir yaşıyoruz.
hepimiz elbet aynı fikirde olamayız, hayata nasıl baktığımızla orantılıdır herşey.
aslında az önce yazdığın bir kelimede beni yerdin, yani onca okul okumuşsun ama anlayamamışsın demenin kibarcası olmuş :)
olsun canın sağolsun elbet, hepimiz hayattan farklı dersler alır ve o deneyimlerle yaşarız.
ben gördüğü ve farkına vardığı şeyleri daha farklı analiz eden biriyim.
herkes gibi başka insanların bana dayattığı gerçekleri, yada kuralları yaşamam.
benim gerçeğim, bilgim dahilinde analiz ettiğim, araştırdığım ve bizzat kendi gözümle gördüğüm şeylerden oluşur.
google alimi olmadığımdan, yada başkalarının fikirlerine takıntılı biri olmadığımdan emin olabilirsin :)
- shampuan
- Petabyte4

Önceden çok titizdim. Elimi, bakkaldan adıklarımı aceli suyla silerdim. Şimdi bu aralar biraz sorunlarım var bunaldım, yardım alıyorum. O sebepten maske takmayı bilem bıraktım, sadece kolonyayla yetiniyorum. Allah sonumuzu hayrede. Ne dönüyo hiç bilgimiz yok, haberler ne diyosa o. Haber merkezleri de sahtekar. Hanok ve tarkan abi haklı aslında. Net birşey yok ki şöyle yapalım böyle yapalım. Hanok çakıştık, ozgutozkana yazdım.
- shampuan
- Petabyte4

Yok yermedim yav? Normal yazdım. Bir önceki mesajda da senden bahsettim. Haksızsın demiyorum. Ama sen de daha dün twitter mesajıyla geldiğini unutma 
- ozgutozkan
- Kilobyte4

Hanım covid de çalıştı öncesinde domuz gribinde çalıştı. Kayınbirader de aynı şekilde. Benden çok çok daha fazlasını gördüler. Hastanede tedavi işe yarıyor. a$ı işe yarıyor. Maske işe yarıyor. Karantina işe yarıyor.
Hanımın hastanede 600 hemşire den 4 5 tanesi hiç yakalanmadı. Şükür ki biri benim hanım. Yani istese maskeyi çıkarabilirdi.
Hanımın hastanede 600 hemşire den 4 5 tanesi hiç yakalanmadı. Şükür ki biri benim hanım. Yani istese maskeyi çıkarabilirdi.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

Yani benim için çevremde durumun farkında olan insanlar var o nedenle de ben onlara da bıraktım mantıklı olan o.
Bilgisayarı ve tamir işlerini de onlar bana bırakıyor. Herkes anladığı yerden sorumlu.
Bilgisayarı ve tamir işlerini de onlar bana bırakıyor. Herkes anladığı yerden sorumlu.