pdf to word
pdf to word
pdfdekı tablonun aynısını worde kopyalayıp worda nasıl yazı yazabılırız wordun ıcıne kopyalayıp denedıgımde kayıyor tam duzgun olmuyor pdfdekı gıbı
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2556 kez
Re: pdf to word
.pdf dosyasını, .docx dosyasına çevirebilen bir çevirme yazılımı ile .pdf dosyasını .docx dosyasına çevirerek istediğini yapabilirsin.nissan yazdı: 01 Tem 2022, 22:58 pdfdekı tablonun aynısını worde kopyalayıp worda nasıl yazı yazabılırız wordun ıcıne kopyalayıp denedıgımde kayıyor tam duzgun olmuyor pdfdekı gıbı
Google 'de şöyle arat
Kod: Tümünü seç
.pdf convert .docx- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Kayar. Tablo aşırı kalabalık değilse elle düzeltebilirsiniz. Aynen excell'deki gibi satır-sütun düzeltme var. Çizgileri tutup sürükleyin.
Trwe denedim ama istedigim olmadi sorun donusturme degil ayrica goruntu oldugu icin de surukleme de is yapmadi yinede tesekkurler
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Belgenizdeki tablo resim halindeyse aynen yazıyı sağa sola iki yana hizala gibi seçenekler var ayarlarda. Eğer gerçek tabloysa yine düzeltilebiliyor. Uzaktan görmeden düzgün yardım edemiyorum. Ama bahsettiğiniz uygulamayla yakın zamanda uğraştım, düzeltilebilir diyorum ben.