Yani diyorsunuz ki çocuklara canlı yayında kalp söktürüyorlar, kafa koparttırıyorlardı. :)
Street Fighter Show TV
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: Street Fighter Show TV
- feuer
- Terabyte1

Bu street fighter, mario, hugo, dinazorus, tetris dışında bu şekilde interaktif video oyunu Türk TVlerde görmedim.
Yukarıda saydığım Tetris dışında kalan oyunların Youtube videoları var.
Mortal Kombat ile ilk oyundan beri ilgiliyim biliyorsunuz.
Street Fighter ve Super Mario videoları yeni düşmesine rağmen youtube'a ben bu oyunların TVlerde gösterildiğini hatırlıyordum.
Street Fightercı değilimdir, Mortal Kombatçıydım ben atari salonlarında da.
Yani aynı format bir Mortal Kombat programı olsa imkanı yok bunu kaçırmam ve unutmam söz konusu değildir.
Direk bu format değil ama ATV kanalında bir program olduğu söyleniliyor. (Bu programı hatırlamıyorum, belki video izlesem hatırlarım)
Oyunları stüdyoda oynatıyorlarmış.
O program da oynatmış olabilirler diyorum ama kafa koparma, kalp sökme gibi durumlar çocuk saatleri için hiç uygun değil.
ATV arşivi su bastığı için geçmiş arşivi yokmuş, birisi VHS kayıt yaptıysa ancak paylaşabilir.
Yukarıda saydığım Tetris dışında kalan oyunların Youtube videoları var.
Mortal Kombat ile ilk oyundan beri ilgiliyim biliyorsunuz.
Street Fighter ve Super Mario videoları yeni düşmesine rağmen youtube'a ben bu oyunların TVlerde gösterildiğini hatırlıyordum.
Street Fightercı değilimdir, Mortal Kombatçıydım ben atari salonlarında da.
Yani aynı format bir Mortal Kombat programı olsa imkanı yok bunu kaçırmam ve unutmam söz konusu değildir.
Direk bu format değil ama ATV kanalında bir program olduğu söyleniliyor. (Bu programı hatırlamıyorum, belki video izlesem hatırlarım)
Oyunları stüdyoda oynatıyorlarmış.
O program da oynatmış olabilirler diyorum ama kafa koparma, kalp sökme gibi durumlar çocuk saatleri için hiç uygun değil.
ATV arşivi su bastığı için geçmiş arşivi yokmuş, birisi VHS kayıt yaptıysa ancak paylaşabilir.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Geçmişte istanbulda bir sel olduydu. Bu sel nedeniyle birçok tv kanalının arşivi yok olmuş arkadaş anlatmıştı bana da. Sadece atv değil.
- josephdauntless
- Byte2

Ben de çocuktum hatırlıyorum, hayal mi gördüm acabafeuer yazdı: 25 Haz 2022, 18:11Yani diyorsunuz ki çocuklara canlı yayında kalp söktürüyorlar, kafa koparttırıyorlardı. :)
- feuer
- Terabyte1

Hayal görmediniz ama yanlış hatırlıyorsunuz diye düşünüyorum.
Bir programda stüdyoda oynanmış olabilir, oyun tanıtımı olarak yer almış olabilir.
Telefon ile interaktif Türkiyede de dünyada da yok bu şekilde Mortal Kombat oynatılan bir program.
Mortal Kombat ile ilgili Live-Action Showları dahi arşivliyorum.
Bu söylediklerim tamamen yanlış olsun! Kabul ediyim!
Bir kaynak gösterin! Video olur, yazı olur.
Varsa bilmek isterim hatta kanaldan görüntüsünü rica ederiz.
Ek olarak video oyunlarında şiddet sebebiyle derecelendirilme verilirken yapılan konuşmalar ABD tvsinde haber olmuş,
O haberlerin görüntülerini bile sakıyorum.
Bir programda stüdyoda oynanmış olabilir, oyun tanıtımı olarak yer almış olabilir.
Telefon ile interaktif Türkiyede de dünyada da yok bu şekilde Mortal Kombat oynatılan bir program.
Mortal Kombat ile ilgili Live-Action Showları dahi arşivliyorum.
Bu söylediklerim tamamen yanlış olsun! Kabul ediyim!
Bir kaynak gösterin! Video olur, yazı olur.
Varsa bilmek isterim hatta kanaldan görüntüsünü rica ederiz.
Ek olarak video oyunlarında şiddet sebebiyle derecelendirilme verilirken yapılan konuşmalar ABD tvsinde haber olmuş,
O haberlerin görüntülerini bile sakıyorum.