Teşekkürler trim açıkmış nedense, kapattım şimdi çok ses gelmiyor harddiskte ilginçfeuer yazdı: 23 Nis 2021, 20:01 Trim i falan kapatsan nasıl olur acaba? HDD olunca otomatik olarak kapalı oluyor mu bilmiyorum.
SSD'nin sessiz olmasının tek dezavantajı o olabilir... Ne işler döndüğünü bilmek isterim ben şahsenshampuan yazdı: 23 Nis 2021, 21:20 ... Ama SSD'yi takınca adam bilgisayarının içini boşaltsa ruhun duymuyor.
@esatiz bak sana güzel bir teklifim var. Şayet bilgisayarı böyle iş yapmak için kullanıyorsan windows 8.1'de kal bence. Hani ben daha çok windows kurcalamayı seviyorum, iyice her yerini keşfedip bu konuda uzman olacağım dersen o ayrı. 8.1 gayet iş bilgisayarı olarak kullanılabiliyor yani. Ne dersin? FOrmat atıp durma diye dedim.
Abi Win10'dan da geri kalmayayım onunla iligli bir şeyler öğreneyim diye bunu kullanıyorum şu an. İdare ediyorum, bir şey olursa 8.1 kurarım
Tam yazıyı gönderiyordum görev çubuğundan bir uygulama kapattım geri açarken "Explorer.EXE Sınıf Kaydedilmemiş" hatası verdi. Gezgini yeniden başlatınca düzeldi. TRIM i kapadıktan sonra oldu diyebilirim