Bu kez yağmur altında ilişkiye girdiler

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19693 kez

Bu kez yağmur altında ilişkiye girdiler

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Türkiye’de 31 Mayıs günü başlayan kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre araba üzerinde ilişkiye girdi. Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sanane lan” diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

Kaynak:
https://www.odatv4.com/guncel/bu-kez-ya ... da--241430
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Bu kez yağmur altında ilişkiye girdiler

Mesaj gönderen shampuan »

Ooohh yarasın.
İnsanlar hayatın kıymetini anladı sonunda.
Belki de yağmur fantaziler var? Halla halla.
Bu arada misyoner mi o?

:-)

Koronaydı krizdi derken insanlar bunaldı. Bir sürü sıkıntı içinde sağlıklarının, zamanlarının değerini anladılar. Zaten böyle şeyler eskiden de oluyordu. Ama tek tük oluyordu. Patlama nedeni temelde bu. Sıkıldılar ve hayatlarını yaşamak istiyorlar. Ben kızmıyorum. Bunu yapmayıp başka konularda nice ahlaksızlık yapan insanlar var. Sadece seks yapmak ahlaksızlık değil ki? ;)
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
Teşekkür etti: 267 kez
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

herkes istediğini yapmakta serbesttir, başkalarını rahatsız etmediği ve "kendi alanı dahilinde", uluorta herkesin gözü önünde yapılan bu davranış ne ahlak nede insani kurallara uymuyor kanaatimce, sonuç olarak berbat, kalitesiz, çocukların psikolojisine ve toplum kurallarına zarar veren bir davranıştır, aslında insanların psikolojilerinin ne kadar bozulduğunu da burdan anlayabiliyoruz..
sonumuz hayır olsun inşallah diyorum...
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Hep çoluk çocuk, ulu orta, tırı vırı şeyler söylüyoruz. Ama aslında kendimizi kandırıyoruz. Anlatmak istediklerim kafa karıştırıcı ve yanlış anlaşılmaya müsait şeyler. O yüzden anlatmak istemiyorum. Dünyada, özellikle batı dünyasında bundan çok daha ileri seviyede, daha farklı, daha enteresan şeyler oluyor. Bizim burada Antalya'da fransızlara ait bir otelde "nude beach" var. Tabii ki başka ülkelerde de var. Meseleyi neresinden tutup neresini anlatayım bilmiyorum. Forum ahalisi bu tür şeylerden rahatsız olmasaydı meselenin sonunda "haaa tamam, şimdi anladık, gerçekten haklıymışsın" denilebilecek şeyler biliyor ve düşünüyorum. Zamanı geldiğinde, ben bir yerlerde atomlarıma ayrıldığımda anlaşılmasını istemiyorum sadece.
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

davranışları kabul edilemez kişilerin, neden yaptıkları eylemi normal gibi görmek yada onların bu davranışını onaylamak zorundayız ki, gitsinler evlerine ne işleri varsa görsünler, yada araçlarında yapsınlar bunu, ben böyle şeylerin kişinin özeli olduğu düşüncesini taşıyan biriyimdir, bence bu kadar rahatlık fazla düşüncesindeyim..
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Tabi ki fazla, zaten benim söylemeye çalıştığım şey o değil.
Orta yerde yapılan bu davranışa tepki gösteren toplumun, daha nice şeylerde ahlaksızlığın dibinde olması benim canımı sıkıyor zaten. Bu videoyu gördüklerinde sahte sahte bunu ahlaksızlık olarak nitelemeleri komik geliyor(Tepki gösteren kişinin:1-Neden kameraya çektiğini, 2-Neden kabadayı ağzıyla oğlueeooom hüooop demesini bir düşün). Nude Beach otellerdeki insanlar sadece plaj içindeler ve gerçek yaşamlarında çok daha disiplinliler. Diğer olaylarda da aynı şekilde toplumsal kurallara dikkat ediliyor. Bunlardan örnek verirken aslında bunu söylemeye çalıştım. Dünyada neler oluyor ama rezalet çıkmıyor. Çünkü diğer insanlar dengeli yaşamayı biliyor.
Benim demek istediğim, "herşey bitti de bu mu göze battı?" gibi birşey.
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

aslında benim kanaatimce bu olaylar bilerek yapılıyor, ortalığı karıştırmak isteyen, birileri var..
1 ay aralıklı sürekli sağda solda çarpışan kişileri görmek, hemde bu kadar rahat şekilde, hiç normal değil !
ben birçok yer gezmiş, twitchte ve bir çok farklı platformlarda yayıncılarla çalışan biriyim, neler neler gördüm, ama bu gidişat biraz tuhaf gibi.
bilerek yapılan birşeyler var, bunun altından ne çıkacak beklemedeyim açıkçası..
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

H4NOK yazdı: 12 Haz 2022, 23:04 aslında benim kanaatimce bu olaylar bilerek yapılıyor, ortalığı karıştırmak isteyen, birileri var..
Haaah iyi dedin.
Toplumsal ahlak anlayışına daldım asıl şeyi söylemeyi unuttum. Evet, aynen öyle.
Ahlaksız topluma sen bunları sık sık gösterirsen ne olur?
Ahlaksız toplumun güya ahlaklı insanları buna tepki gösterir.
Sonra ne olur?
"Din elden gediyeaah" der ve gider yine bir din partisine oy verir.
Çünkü bilinç altlarında "cehabeye oy gederse ahlak gediyeaah, millet 'çarpışıyeaaah', yüzellibeşi ararun" demeye başlar. Otomatik olarak diğer görüşlerin tehlikeli olduğunu düşünmeye başlar. Çünkü onlara göre

Kod: Tümünü seç

"cehabe solcu gominis dinsiz pekakalı terürüs vatan hayini fetöcü"
bir partidir.
Benim şahsi görüşüm bu yönde, evet bilinçli yapılıyor tabii ki. Çeken de yapan da kast olabilir.

Olum bu arada kadının ne biçim sesi var öyle yaaa :( Yemin ediyorum cinsellikten soğudum. :cry:
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

var var bunların altında birileri, bir işler çeviriliyor !
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

İlk başta söylediğim ihtimali de unutmamak lazım.
Bence o da etkiler.
Aşırı kuralcılık sonunda kuraltanımazlığı doğurur. Afganlara bak?
Kullanıcı avatarı
H4NOK
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen H4NOK »

shampuan yazdı: 12 Haz 2022, 23:19 İlk başta söylediğim ihtimali de unutmamak lazım.
Bence o da etkiler.
Aşırı kuralcılık sonunda kuraltanımazlığı doğurur. Afganlara bak?
bu bence kural değil, bilinçli bir işler çevriliyor, çünkü üst üste böyle şeylerin olması kural tanımazlık değil, proje olasılığını arttırıyor
Kullanıcı avatarı
ozgutozkan
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 164 kez

Mesaj gönderen ozgutozkan »

Olayın asıl sebebi otel vesaire fiyatlarının artması.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

Açık alanda s*x yeni bir olay değil sadece bunu aleni şekilde yapmıyor insanlar.
Bu kadar aleni olması bazı esriklik yapıcı maddeler sebebiyle olabilir.

Yani bu tutkulu iki insanın bir fantezisi olmaktan öte bir durum, terslik var bu işte.

Bu olaylar patlamadan önce benim yaşadığım ilçede olmuştu bu olay hem de karakolun yan sokağında.
İlginç şekilde olayın faili erkek bir öğretmendi. Bu olayda madde kullanımı vardı.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

:-D

Kullanıcı avatarı
burak35
Zettabyte3
Zettabyte3
Teşekkür etti: 10117 kez

Mesaj gönderen burak35 »

Hahahha :-D Bu nedir ya? Millet kafayı yedi en sonunda. Bunudamı yapmışlar? dedim kendi kendime :-D
Zaytung haberi gibi yeminle :mrgreen: