Uykunuz geldiği andan başlayarak, herhangi bir alarm, ya da erken kalkma zorunluluğuna bağlı kalmadan, kendi kendinize uyanıp yataktan çıkmak istediğiniz ana kadar olan süre boyunca uyumalıdır.
Onlarca paragrafla anlatılacak anlamlar içerir. Tembellikle neyle alakası yoktur.
Bu kadar.
Bir İnsan Kaç Saat Uyumalıdır
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Bir İnsan Kaç Saat Uyumalıdır
Hani var ya canım? Kimilerinin yapamadığı; kimilerinin de iki saat uyusam yetiyor dediği, kimilerinin de orada burada seminerlerde 4 saat en idealidir diye salladığı şey. Emperyalist düzen insanlar az uyusun, çok çalışsın diye uydurulmuş yalanlarla kısıtlanan ihtiyaç hani.
- H4NOK
- Megabyte1

- Teşekkür etti: 267 kez
- İletişim:
ha bu gözlerimizi kapadığımız etkinlik yani
bunlar hep dış güçlerin oyunu bence, eskiden uykumu vardı
yada vardı bizim haberimiz yoktu
bunlar hep dış güçlerin oyunu bence, eskiden uykumu vardı
yada vardı bizim haberimiz yoktu
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19729 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Esnemeye başladığın anda yatağa girmelisin. Sabah kendi kendine uyan. Hala yatağın içinden çıkmak istemiyorsan biraz kıvran, gerin, esne, ossur, yeter yaa diyene kadar çıkma. Daha sonra kalkıp işlerine bak.
Eğer bunu yapmaz, belli bir saate kendini kitlersen, gün boyunca modun düşük olur, sinirli olursun. Yaşam süren ve sağlığın etkilenir.
Yukarıda açıkladığım süre kişiden kişiye değişir. 7 saat de olur, 10 saat de. Vücut onu kendi ayarlar ellemeyin.
Eğer bunu yapmaz, belli bir saate kendini kitlersen, gün boyunca modun düşük olur, sinirli olursun. Yaşam süren ve sağlığın etkilenir.
Yukarıda açıkladığım süre kişiden kişiye değişir. 7 saat de olur, 10 saat de. Vücut onu kendi ayarlar ellemeyin.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
5 yada 6 saat uyursam bana yetmiyor. Sürekli başıma ağrıyor. En az 8 saat uyumalıyım. Galiba 8 saate anca dinlenip toparlanabiliyorum.
Rekorum 18 saat. Ama onuda şuan oturduğum eve ilk taşındığım zaman yapmıştım. Malum çok fazla eşya taşıdım o gün.
Rekorum 18 saat. Ama onuda şuan oturduğum eve ilk taşındığım zaman yapmıştım. Malum çok fazla eşya taşıdım o gün.