esatiz Yüzde kaç gösterdi o önemli. Ungoogled Chromium hatırlıyorum. Galiba Windows 7 deyken kullandım ama emin değilim. Onun yerine eğer istersen "Srware iron" kullanabilirsin reklam engelleyici olarakta "Ublock Origin" ikisi birlikte daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bendekilerin sürümü;
SRWare İron 80.0.4150.1
uBlock Origin 1.42.4
ozgutozkan Hocam Android kullanmadığım için öneri yapamıyorum. Ancak %76 sanki biraz az gibi geldi bana.
feuer Ublock origin öneririm. Koruma çok düşük gibi %43 bence çok az koruma için.
trwe Tarayıcı sürümlerin eski olduğu için ublock origin sürümlerinde eski. Ama bu kullanamayacağın anlamına gelmez. Korurmu? Pekala koruyacaktır işe yarayacaktır. Ancak "Comodo Adblocker" kullanmanı çok öneremem. Çünkü eklenti en son 2016 da güncellenmiş

"Comodo Adblocker" kurduğun tarayıcıya Kurabilirsen "Ublock Origin" kur. Şuan Ublock Origin en iyisi gibi. Tarayıcı olarak "Slimjet" işini görecektir. "Bellek kullanımını otomatik olarak optimize et" ayarını açıp değer olarak "0" dakika verirsen "Tarayıcıyı gizli modda başlat" ayarını açar ve "Geliştirme amaçlı anonim istatik gönder" ayarını kapatırsan biraz daha iyi olur bence.
Buarada yazmayı unutmuşum :) bende %99 göstermesinin sebebi tarayıcımın portable "Srware İron" olması içerisinde "Ublock origin" kurulu olması ve hemen-hemen tüm filtrelerinin açık olması ve "Tarayıcıyı gizli modda kullanma" alışkanlığım olabilir. Tabi siz farklı tarayıcı ve reklam engelleyicilerlede kullanıp deneyebilirsiniz tercih sizin. Hangisi işinizi görüyorsa artık :)