Inter Star Televizyonunda 1995 yılında yayınlanan interaktif video oyunu Super Mario World
Super Mario World Inter Star
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Super Mario World Inter Star
Inter Star Televizyonunda 1995 yılında yayınlanan interaktif video oyunu Super Mario World
- feuer
- Terabyte1

Re: Super Mario World Inter Star
Tam olarak bu marioydu tv deki. SNES versiyonudur.
Ancak o dönem, pek çok konsolda ve atari salonlarında popüler olan farklı bir mario daha var.
Ancak o dönem, pek çok konsolda ve atari salonlarında popüler olan farklı bir mario daha var.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
İşte onu diyorum "super mario brothers" versiyonu zannediyordum ben. belki de o da çıkmıştır tvye. Marionun çok fazla versiyonu var. Hatırladığım kadarıyla sadece NES'de 5-10 kadar çeşit var.
- feuer
- Terabyte1

TV de oyun olarak yayınlanan bu SNES versiyonu, başka oyun yayınlanmadı Super Mario olarak.
Ancak mario'nun Super Mario Bross adıyla filmi ve çizgi dizisi yayınlanmıştı Türk TVlerinde aynı yıllara denk gelir.
Ancak mario'nun Super Mario Bross adıyla filmi ve çizgi dizisi yayınlanmıştı Türk TVlerinde aynı yıllara denk gelir.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Hmmm tamam.
O çizgi filmi hatırlıyorum, hatta aralarda çocuk programı tarzı geçişler oluyordu biri ince diğeri şişman iki adam mario kardeşler oluyordu.
O çizgi filmi hatırlıyorum, hatta aralarda çocuk programı tarzı geçişler oluyordu biri ince diğeri şişman iki adam mario kardeşler oluyordu.