Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakamıyorum
- Jorgehumphrey
- Bit

Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakamıyorum
Merhaba arkadaşlar. Nasılsın? Umarım hepiniz iyisinizdir. Bu benim buradaki ilk yazım. Sizden daha iyi öneriler almayı umuyorum. Bunları bir ihtiyaç için gönderiyorum. Birkaç gündür bilgisayarımda sorun var. Windows10'da tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakamıyorum. Birkaç denemeden sonra bile sorun değişmedi. Bunun için öneride bulunabilecek var mı?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19697 kez
Re: Windows 10'da Yardıma İhtiyacınız Var
Aramıza hoşgeldiniz "Windows10'da tam ekran optimizasyonu" ile neyi kastediyorsunuz bir ekran görüntüsü varmıdır ?
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Tam ekran optimizasyonunu kapatmayı ne için istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.Jorgehumphrey yazdı: 29 Oca 2022, 11:37 Merhaba arkadaşlar. Nasılsın? Umarım hepiniz iyisinizdir. Bu benim buradaki ilk yazım. Sizden daha iyi öneriler almayı umuyorum. Bunları bir ihtiyaç için gönderiyorum. Birkaç gündür bilgisayarımda sorun var. Windows10'da tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakamıyorum. Birkaç denemeden sonra bile sorun değişmedi. Bunun için öneride bulunabilecek var mı?
Mesela mortal kombat mugen oyunları için .exe dosyasını tam ekran optimizasyonu olmadan açmak gibi....
- Jorgehumphrey
- Bit

Arkadaşlar dün Google'da arama yaptıktan sonra bir çözüm buldum ( burada ). Orada bahsedilen işlemleri uygulayabilir miyim? Lütfen bana önerin.
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Tam ekran optimizasyonunu tamamen kapatman windowsun sistem kararlığını bozmaz.
AMA
Tam ekran optimizasyonunu tamamen kapatman buna gereksinim duyacak diğer uygulamalar için görsel olarak istemediğin sonuçlara neden olabilir.
BU SEBEPLE
AMA
Tam ekran optimizasyonunu tamamen kapatman buna gereksinim duyacak diğer uygulamalar için görsel olarak istemediğin sonuçlara neden olabilir.
BU SEBEPLE
Şunu sormuştum.Tam ekran optimizasyonunu kapatmayı ne için istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19697 kez
Re: Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakamıyorum
Bu özellik bende yok , yada ben bulamadım ,haa hiç oyun oynamam belki ondandır. Aşağıdaki makalede bir reg kaydı verilmiş bir dene derim
https://www.thewindowsclub.com/enable-d ... windows-10
Ayarların geçerli olması için Kullanıcı çıkışı yapıp tekrar giriş yapman gerekebilir.
https://www.thewindowsclub.com/enable-d ... windows-10
Kod: Tümünü seç
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\System\GameConfigStore]
"GameDVR_FSEBehaviorMode"=dword:00000002
"GameDVR_DSEBehavior "=dword:00000002