The Matrix Resurrections
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: The Matrix Resurrections
Merovingian gibi filmde yer almaktansa, Eski Ajan Smith ve Eski Morpheus olmak daha şekil olmuş bence, filmi izleyenler daha iyi anlamıştır söylediğimi.
Niobe ve Satinin konumları ise farklı olmuş.
Niobe ve Satinin konumları ise farklı olmuş.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Arkadaşlar şu Bugs'ın güzelliğine bayıldım yalnız o ne bakıştır yahu...

hele hele şu yok mu şu Allah sevenlerine bağışlasın:

Fıstık fıstık. Bu bende olucak sabaha kadar kaşını gözünü öper sarılır sıcacık uyurum.

hele hele şu yok mu şu Allah sevenlerine bağışlasın:

Fıstık fıstık. Bu bende olucak sabaha kadar kaşını gözünü öper sarılır sıcacık uyurum.
- shampuan
- Petabyte4

Filmi beğendik mi çocuklar? Konuşmak için erken miydi sizce?shampuan yazdı: 08 Eyl 2021, 23:12 Ne yapalım biliyor musun?
Film çıksın, ne zaman izlersek buraya gelip gelecekten sesleniyorum, film şöyle oldu diyelim.
Umarım ömrümüz yeter.
Herkes izlesin, doğrusuyla yanlışıyla çene çalalım.
- feuer
- Terabyte1

Biraz zaman geçsin, daha Cuma vizyona girdi.
İnsanların kafasında yargı oluşturmayalım erkenden.
İsterseniz saklı Matrix bölümünde "SPOILER İÇERİR" şeklinde başlık açalım orada döndürelim muhabbeti?
Bu arada filmin tanıtımı için PS5 downloada sunulan Unreal 5 engine ile yapılmış oyun demosunu izledim.
Gelecek ürünlerde Trinity ve Neo yu genç halleriyle de görebiliriz.
Anladığım kadarıyla Marvel Cinematic Universe gibi bu Matrix evreninden para kazanılacak evren genişleyecek; diziler, prequeller, sequeller, animasyonlar izleyeceğiz gelecekte.
İnsanların kafasında yargı oluşturmayalım erkenden.
İsterseniz saklı Matrix bölümünde "SPOILER İÇERİR" şeklinde başlık açalım orada döndürelim muhabbeti?
Bu arada filmin tanıtımı için PS5 downloada sunulan Unreal 5 engine ile yapılmış oyun demosunu izledim.
Gelecek ürünlerde Trinity ve Neo yu genç halleriyle de görebiliriz.
Anladığım kadarıyla Marvel Cinematic Universe gibi bu Matrix evreninden para kazanılacak evren genişleyecek; diziler, prequeller, sequeller, animasyonlar izleyeceğiz gelecekte.
- shampuan
- Petabyte4

Biraz daha bekleyelim o halde. Daha yeni izledik doğru.
İşin oyun kısmıyla ilgilenmek istemiyorum. Fakat "animatrix" kısmı ilgimi çekiyor.
STAR TREK hayranıyım. İzleyebildiğim kadar sezonunu izledim. Cahil kalmışım, meğer ilk orjinal seriden hemen sonra bir çizgi seri de çıkmış, haber alır almaz onu da indirip izledim. Bazı bölümleri orjinal bölümlerden bazılarının tekrarı idi.
Tamamdır dostum, şimdilik olayı askıya aldık.
İşin oyun kısmıyla ilgilenmek istemiyorum. Fakat "animatrix" kısmı ilgimi çekiyor.
STAR TREK hayranıyım. İzleyebildiğim kadar sezonunu izledim. Cahil kalmışım, meğer ilk orjinal seriden hemen sonra bir çizgi seri de çıkmış, haber alır almaz onu da indirip izledim. Bazı bölümleri orjinal bölümlerden bazılarının tekrarı idi.
Tamamdır dostum, şimdilik olayı askıya aldık.
- feuer
- Terabyte1

Animatrix i izle ki bu filmde ilk kez gördüğün bazı şeyler daha anlamlı olsun. İlk üçleme bittiğinde hikayeler oyunlar ile devam edecek demişti vaçovski kardeşler, ben sadece biraz enter the matrix (niobe başrolde reloaded hikayesi ile paralel) oynadım, diğer oyunların içeriklerinden bilgim yok.
Valla açtım başlığı Matrixte
Star Trek çizgi dizisi de var evet. Bazı kült film serilerinin çizgi dizileri de oluyor. Rambonun da çizgi filmi var o daha yeni olduğu için izlemişsindir.
Star Trek pek çok ürün izlemedim, çok dizi var star trek evreni için. Film serisinden ilk filmleri de yaşım çok küçüktü izlediğimde. Bir tanesini sinema da izlemiştim Borgların olduğuydu.
Valla açtım başlığı Matrixte
Star Trek çizgi dizisi de var evet. Bazı kült film serilerinin çizgi dizileri de oluyor. Rambonun da çizgi filmi var o daha yeni olduğu için izlemişsindir.
Star Trek pek çok ürün izlemedim, çok dizi var star trek evreni için. Film serisinden ilk filmleri de yaşım çok küçüktü izlediğimde. Bir tanesini sinema da izlemiştim Borgların olduğuydu.
- shampuan
- Petabyte4

Oooo,
Star Trek izlememişse bir insan,
hayatından çok şey kaçırıyor demektir.
Günlük hayattaki espirilerden, cem yılmaz gösterilerine kadar, aynı matrix gibi her yere yayılmış değerleri vardır. TOS serisine sen bir başla, ben sana sırasıyla şimdi şuna geç, şimdi şuna geç derim. Yakın olsak sana tüm arşivimi verirdim. Ama izleme kaynağı da veririm istersen.
Star Trek izlememişse bir insan,
hayatından çok şey kaçırıyor demektir.
Günlük hayattaki espirilerden, cem yılmaz gösterilerine kadar, aynı matrix gibi her yere yayılmış değerleri vardır. TOS serisine sen bir başla, ben sana sırasıyla şimdi şuna geç, şimdi şuna geç derim. Yakın olsak sana tüm arşivimi verirdim. Ama izleme kaynağı da veririm istersen.
- feuer
- Terabyte1

Yok o esprilere vakıf olacak kadar biliyorum, ayrıntılı olarak izlemedim manasında söylüyorum. ^^
- shampuan
- Petabyte4

@feuer,
Filmi dayanamadım tekrar izledim.
Güzel abi.
Tamamen yorumlardan, önyagılarınızdan, şahsi beklentilerinizden arınarak izleyin.
Ve evet, ucu açık bırakılmış şeyler var. Devamı gelebilir, ya da gelmese de çeşitli çizgi roman, çizgi dizi, oyun vb şeklinde devam ettirilebilecek şekilde bırakıldı.
Filmi dayanamadım tekrar izledim.
Güzel abi.
Tamamen yorumlardan, önyagılarınızdan, şahsi beklentilerinizden arınarak izleyin.
Ve evet, ucu açık bırakılmış şeyler var. Devamı gelebilir, ya da gelmese de çeşitli çizgi roman, çizgi dizi, oyun vb şeklinde devam ettirilebilecek şekilde bırakıldı.