Programın 200'ün üzerinde ayar içermesi demek, tahminen söylüyorum, microsoftun yaklaşık 200 adet kullanıcının istemediği olmsuz değişiklik yapmış demektir. Belki de daha fazla.
Yav arkadaşlar, ciddi soruyorum şimdi veya ilerde, siz bu win11'i kullanmayı gerçekten düşünüyor musunuz? Ana işletim sisteminiz olarak ve baya ciddi kullanımda?..
Şimdi şöyle bir durum var bu ayarların %99u windows 10 da da var.
Yani belirtilen tüm sürümler için pek çok ayar mevcut.
Ayarların pek çoğuna arayüzden de ulaşabilirsin. Ayarların farklı bölümleri, Denetim Masasından ulaşılan ayarlar, klasör seçenekleri gibi.
Tüm ayarlar olumsuzlukların düzeltilmesi değil de Kişiselleştirmeler diyelim.
Mesela sağtık menude senin isteyeceğin şeyleri ben istemeyebilirim, tersi durum geçerli.
Ben bu program ile yapacağım ayarları zaten scriptler ile yapıyorum mesela, ama program son kullanıcı için hepsini bir arada sunuyor.
Windows 8 & 8.1 - Ultimate Windows Tweaker 3.1.
sen 8.1 kullanıyordun bir incele derim.
Zaten 10 da çözümsüz olan şeyler 11de de çözümsüz. 11 de en büyük sıkıntı taskbara sürükle bırak olayı olmaması. Yoksa son kullanıcı için görsel farklılıklar dışında pek ayrımı yok. Ben artık 11 temeel alınacağı için 11i donanımım kaldırdığı sürece kullanmaya devam edeceğim.
Windows 10 dan da sıkılmıştım biraz.
Bizim Sistem İnce Ayar da buna benzer bir uygulamadır.
Yine WinAero aynı şekilde pek çok ayar barındıran tweak programıdır.
Ben hep offline kurarım , Microsoft Update Catalog tan indiririm , bu sefer hiçbir şekilde kuruluma izin vermiyor , belkide Laptop çok eski olduğundandır veya benim sistemimde bir sorun vardır. Yakında format atar deneme yaparım kısmetse.