Bunu övünmek için söylemiyorum ama KOF'a verdiğimiz sevgiyi görmen açısından yazıyorum.Bizim ekibimizin ismi (Antalya'da) semtin isminden yola çıkarak Dokuma grubu idi.Arkadaşlarla şehir merkezinde ne kadar salon varsa kapışmaya giderdik.Önce yem olarak zayıf olan arkadaşları önden sürerdik.Ben daha sonra girerdim.En iyimizi zaten o zamanlar Antalya'daki salonlarda yenen yoktu VS olarak.
Eğer Billy'nin kısa tuşlarını iyi kullanırsan adam yanına bile yaklaşamaz.Ama zayıf tarafı yavaş zıplar ,darbe alma alanı büyüktür,korumaya geçmek zor olabilir.Süperleri biraz tırttır kaçması kolaydır yani.
Goro bildiğin kağnı gibi ama Tekken stilinde oynarsan tam bir canavar.Power açıkken tek komboda (süper dahil) %100 enerji çekebilirsin.Herhangi ekstra komboya gerek olmadan düz yumruk tekme ile oynayıp adamları harcaman normaldir.Ama yine onunda darbe alma alanı büyüktür ve süperi için adamın dibinde olman lazım.Bunu hisseden adam da zaten süperden kolay kurtuluyor.
Öyle duman edemem artık.En son oynadığımda nenem bekardı

Sadece aklımda kalanları yazıyorum o kadar.
Antreman modunda Goro için kombo önerisi çok basit : zıpla büyük tekme +büyük yumruk +kola aşağı çaprazdayken kısa yumruk + 2 ters yarım daire yumruk süperi ... Sonuç :RIP
Mesaj çakışması: @shampuan
Elinde gülle olan hapishane kaçkını Chang .Tankların tankı Ralf.Athena sanırım o enerji topunu atan tariften tam çıkaramadım.
Senin taktikte belli aşağı yukarı.Adam korunsa bile Chang'ın Ralf'in saydırma skilleri enerjinin içinden geçer.Gardı çabuk bozar ve kaçma alanını azaltır.Athena'nın muhtemelen yukarıdan aşağı top gibi indiği yeteneği kullanıp süper barı dolunca adamın üstünde o enerji topu süperini yapıyorsun.