Arc Welder Güç Kaynağım Çalışmıyor Ama Bir Planım Var Yardım Edermisiniz ? [yardım]

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Google Sasi
Byte1
Byte1

Arc Welder Güç Kaynağım Çalışmıyor Ama Bir Planım Var Yardım Edermisiniz ? [yardım]

Mesaj gönderen Google Sasi »

Resim

arc welder artık çalışmıyor fakat çalıştırabilirmi
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Arc Welder Güç Kaynağım Çalışmıyor Ama Bir Planım Var Yardım Edermisiniz ? [yardım]

Mesaj gönderen shampuan »

Hocam kaynak makinesi çıkıyor aramalarda. Olay nedir anlamadım ben resimdeki yazılar okunmuyor.
Google Sasi
Byte1
Byte1

Re: Arc Welder Güç Kaynağım Çalışmıyor Ama Bir Planım Var Yardım Edermisiniz ? [yardım]

bu program tarayıcı eklentisidir ve apk ları denemek için üretilmiştir tarayıcıda uygulamaları çalıştırabiliyordu fakat yasaklandı flash taban ve kötü amaçlı olabilir diye sonra yasaklandı ve bu eklentide bende vmos sanal android apk kurmayı düşünüyordum hayalim hiç bi zaman gerçekleşmeyecek yani tarayıcıda android emulator yapmaya çalışıyordum
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Bildiğimiz kadarıyla aramızda jawa programır yok. Maalesef ve sanırım bu konuda çare üretemeyiz.

Bir de, çok bilinen bir PC için android emülatörünün içinde virüs çıkmıştı daha önceki antivirüs taramalarımda haberiniz olsun. Öyle yapmaktansa bence bir flaşa Android x86 yazdırıp onunla kurcalayın. Emülatör çok iyi bir fikir değil kanısındayım.

Kolay gelsin.
Google Sasi
Byte1
Byte1

shampuan yazdı: 14 Eki 2021, 21:29 Bildiğimiz kadarıyla aramızda jawa programır yok. Maalesef ve sanırım bu konuda çare üretemeyiz.

bende phoenix os dark metter kullanıyorum önerebilirim
Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Arc Welder:
https://www.gezginler.net/indir/arc-welder.html

Yazılım hakkındaki açıklamaları okudum, başlıktaki "güç kaynağı" olayını hala çözemedim ben.
Google Sasi
Byte1
Byte1

https://archon-runtime.github.io bunlar çok eskiden oluyormuş şansıma küseyim yinede saolun hocam archon packer falan çok eski şeyler
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

güç kaynağı?