Uzun mp3 dosyalarını bölmek ?
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
Uzun mp3 dosyalarını bölmek ?
Merhaba,
Bir kaç saatlik radyo kayıtları yaptım belirlediğim bölümleri otomatik olarak parça parça dışa aktaracak bir program varmıdır
Bir kaç saatlik radyo kayıtları yaptım belirlediğim bölümleri otomatik olarak parça parça dışa aktaracak bir program varmıdır
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Re: Uzun mp3 dosyalarını bölmek ?
Audacity ile uzun mp3 dosyalarını bölebiliyorum. dalga olarak gösteriyor, başlangıç ve bitiş belirliyorum. Sonrasında seçili alanı farklı kaydet şeklinde masaüstüne mp3 olarak alıyorum. Umarım yardımcı olur.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Otomatik bölme yok.
@feuer'in dediği gibi dalganın bittiği yerlerden seç-kes-yeni-yapıştır-kaydet metodu kullanıcaksın.
Daha önce yapmıştım uğraştırıyor ama değiyor.
@feuer'in dediği gibi dalganın bittiği yerlerden seç-kes-yeni-yapıştır-kaydet metodu kullanıcaksın.
Daha önce yapmıştım uğraştırıyor ama değiyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Audacity'nin ekranını görünce anılarım depreşti :) Bunu kullanmayan yoktur sanırım zamanında.
https://www.goldwave.com/
Aynı işleri bununla da yapabilirsin ama bu paralı olduğu için audacity'i tercih etmen daha iyi olacaktır.Bunlar gözüne biraz fazla profesyonel görünürse şayet xilisoft video converter ile yapabilrsin.
https://www.goldwave.com/
Aynı işleri bununla da yapabilirsin ama bu paralı olduğu için audacity'i tercih etmen daha iyi olacaktır.Bunlar gözüne biraz fazla profesyonel görünürse şayet xilisoft video converter ile yapabilrsin.
- feuer
- Terabyte1

Evet ben 2005-2008 arası goldwave kullanırdım, hem cdleri mp3e çevirir, hem dalga üzerinde bölme işlemi yapardım, o dönem bulduğumuz mp3lerin başında sonunda çat sesleri olurdu, onları silerdim. Anahtar bulup kullanırdık. Audacity o programın varoş versiyonu diyebiliriz. Ücretsiz ve portable olduğu için onu tercih ediyorum. Goldwave o zaman yavaştı şuan bilmiyorum, Audacity işlemlerin sonucunu hızlı bir şekilde veriyor ancak dalga üzerinde uğraşmak goldwave kadar kolay değil.
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
Sağ olun arkadaşlar
Audiocity ile hallettim ctrl+b ile etiket yöntemini kullandım
Audiocity ile hallettim ctrl+b ile etiket yöntemini kullandım
- shampuan
- Petabyte4

Ctrl+B ile etiket yöntemi...
Neymiş bir araştırayım da benim de işime yarar.
Neymiş bir araştırayım da benim de işime yarar.
- feuer
- Terabyte1

Yöntem iyiymiş, programı kullanmama rağmen bu pratik yöntemi bilmiyordum.
Bu yöntemde bahsedilen ctrl+b işlemini menuden hangi komut yapılıyor biliyor musunuz?
- shampuan
- Petabyte4

Şöyle:

Lakin keseceğin yere kurzör ile gelip pause yapmalısın önce. Audacity'de istediğin yere tıklatınca otomaik oynatır, durmaz. tam oraya gelince yukarıdan pause'a bas. (Resimde görülüyor. Play ve pause'un aynı anda aktif olduğuna dikkat et)
Tarkan abi bundan sana iyi konu çıkar bak söyleyim.

Lakin keseceğin yere kurzör ile gelip pause yapmalısın önce. Audacity'de istediğin yere tıklatınca otomaik oynatır, durmaz. tam oraya gelince yukarıdan pause'a bas. (Resimde görülüyor. Play ve pause'un aynı anda aktif olduğuna dikkat et)
Tarkan abi bundan sana iyi konu çıkar bak söyleyim.
- feuer
- Terabyte1

Tamam, teşekkürler.
mp3 bölme ile ilintili tüm işlemlerimi bitirdim ancak ilerde yeniden gerekli olabilir.
mp3 bölme ile ilintili tüm işlemlerimi bitirdim ancak ilerde yeniden gerekli olabilir.