Windows 11 Güvenlik duvar ve ağ koruması bildirimleri - Çözüldü
Windows 11 Güvenlik duvar ve ağ koruması bildirimleri - Çözüldü
Merhaba arkadaşlar, aşağı resimdeki gibi bilgisayarı her açmamda kendi kendine aktif oluyor. Bunu kalıcı olarak kapatabiliyor muyuz?

Re: Windows 11 Güvenlik duvar ve ağ koruması bildirimleri
Sorunu gpedit.msc'den hallettim arkadaşlar. Hiç bilmeyenler için adım adım anlatayım :)
Windows + R tuşuyla çalıştırı açıp gpedit.msc yazıyoruz.
Bilgisayar yapılandırması > Windows ayarları > Güvenlik ayarları > Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Güvenlik Duvarı > Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Güvenlik Duvarı Yerel Grup İlkesi Nesnesi > Windows Defender Güvenlik Duvarı Özellikleri'ne geliyoruz.
Etki Alanı, Özel Profil ve Ortak Profil sekmelerinin altındaki Ayarlar kısmından Özelleştir deyip her 3 sekmeden de Bildirim görüntüle seçeneğini Hayır yapıyoruz. Bende böyle oldu siz de deneyip yorum bırakırsanız sevinirim en azından Windows 11 altı işletim sistemi için :)
Windows + R tuşuyla çalıştırı açıp gpedit.msc yazıyoruz.
Bilgisayar yapılandırması > Windows ayarları > Güvenlik ayarları > Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Güvenlik Duvarı > Gelişmiş Güvenlik Özellikli Windows Defender Güvenlik Duvarı Yerel Grup İlkesi Nesnesi > Windows Defender Güvenlik Duvarı Özellikleri'ne geliyoruz.
Etki Alanı, Özel Profil ve Ortak Profil sekmelerinin altındaki Ayarlar kısmından Özelleştir deyip her 3 sekmeden de Bildirim görüntüle seçeneğini Hayır yapıyoruz. Bende böyle oldu siz de deneyip yorum bırakırsanız sevinirim en azından Windows 11 altı işletim sistemi için :)
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Windows 11 Güvenlik duvar ve ağ koruması bildirimleri
Geribildirim için teşekkür ederiz.
Yardımcı olamadık kusura bakmayın.
Ben Windows10/11 kullanmadığım için test edemiyorum.
Yardımcı olamadık kusura bakmayın.
Ben Windows10/11 kullanmadığım için test edemiyorum.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19764 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10123 kez
Re: Windows 11 Güvenlik duvar ve ağ koruması bildirimleri - Çözüldü
Ben Windows 10 a geçince Bendede buna benzer bir sorun vardı. Sürekli bildirim verip duruyordu.
Ben ayarlar arayüzünden hemen hemen bütün bildirimleri durdurarak sorunu çözdüm.
Çünkü çok fazla rahatsız etmeye başlamıştı.
İnşallah bu bildirimleri kapat ayarlarını falan değiştirmezler.
Ben ayarlar arayüzünden hemen hemen bütün bildirimleri durdurarak sorunu çözdüm.
Çünkü çok fazla rahatsız etmeye başlamıştı.
İnşallah bu bildirimleri kapat ayarlarını falan değiştirmezler.