MP3 çalarken Sesi müzikten ayıran proğram arıyorum?
MP3 çalarken Sesi müzikten ayıran proğram arıyorum?
Selam arkadaşlar ben bir proğram arıyorum ama bilmiyorum varmı öyle bir proğram MP3 ü çalarken sözleri müzikten ayırt edecek bir proğram bilen varsa yazarsa sevinirim saygılar
- Er0rr
- Byte2

Re: MP3 çalarken Sesi müzikten ayıran proğram arıyorum?
winamp icin söyle bir plugin var (Vocal Remover )ama nasil kullanildigini bilemiyorum:
http://www.winamp.com/plugins/details/54368
bir diger program ise asagida (Adobe Audition):
viewtopic.php?p=219234#p219234
Adobe Audition (Videodan Sesi Ayırma ve Mp3 Olarak Kaydetme) resımlı anlatım
Uygulama su sekilde olabilir:
Programı çalıştırıyoruz ve File=>Open diyerek parçayı seçiyoruz Kısa bir beklemeden sonra parça açılacaktır Şimdi vocal silmek istediginiz bölümü seçin Seçtikten sonra şu yolları izliyoruz Effects=>Filters=>Center Channel Extractor Program burda bize bir hayli seçenek sunuyor örne in acapella , vocal silme , bass silme vs. gibi seçenekler...Burdan İstediğimiz seçene i seçip kendinize göre istedi iniz ayarları yapıp kısa bir beklemeden sonra sonuca ulaşabilirsiniz. Ve işte Müzik Tamamdır.Şimdi bazı arkadaşlarımız bütün şarkıları kesece ini zannediyorlar. Bu işlem her parçaya uygulanmayabilir. Yüzde yüz verim alamayabilirsiniz. Fakat sizi mutlaka tatmin edecektir. Çünkü işlem yolu bu...Tamamen silme yani md dedikleri olay ise çok farklı bir işlem gerektiriyor.
http://www.winamp.com/plugins/details/54368
bir diger program ise asagida (Adobe Audition):
viewtopic.php?p=219234#p219234
Adobe Audition (Videodan Sesi Ayırma ve Mp3 Olarak Kaydetme) resımlı anlatım
Uygulama su sekilde olabilir:
Programı çalıştırıyoruz ve File=>Open diyerek parçayı seçiyoruz Kısa bir beklemeden sonra parça açılacaktır Şimdi vocal silmek istediginiz bölümü seçin Seçtikten sonra şu yolları izliyoruz Effects=>Filters=>Center Channel Extractor Program burda bize bir hayli seçenek sunuyor örne in acapella , vocal silme , bass silme vs. gibi seçenekler...Burdan İstediğimiz seçene i seçip kendinize göre istedi iniz ayarları yapıp kısa bir beklemeden sonra sonuca ulaşabilirsiniz. Ve işte Müzik Tamamdır.Şimdi bazı arkadaşlarımız bütün şarkıları kesece ini zannediyorlar. Bu işlem her parçaya uygulanmayabilir. Yüzde yüz verim alamayabilirsiniz. Fakat sizi mutlaka tatmin edecektir. Çünkü işlem yolu bu...Tamamen silme yani md dedikleri olay ise çok farklı bir işlem gerektiriyor.
- tasiyici
- Megabyte3

- Teşekkür etti: 27 kez
benim bildiğim tam anlamıyla mp3 ten sözleri ayırmak biraz zor orjinal kayıt olursa yani studyo kayıdı oldumu oluyor diğerinde ise sadece vocali arka plana atıp muziki sesini yükseltip ön tarafa çıkartıyor
AykutT yazdı:Parçanın stüdyo kaydını elinizde bulundurmadıgınız sürece kaydedilmis parçadan vokali ayıramazsınız.
Belki ileri düzey mixing ile parçayı dub hale getirebilirsiniz fakat tamamen ayıramazsınız.
Kolay gelsin.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Nasıl halledildi ben göremedim? 
Neyse halledilmiş olsun
Neyse halledilmiş olsun
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
"Kırık resimler silindi."
şu adres;
https://vocalremover.org/tr/
"karaoke" yani vokallerin silindiği
ya da
"acapella" sadece vokallerin kaldığı
şekilde müzikleri editlediğini iddia ediyor bir deneyn isterseniz.
şu adres;
https://vocalremover.org/tr/
"karaoke" yani vokallerin silindiği
ya da
"acapella" sadece vokallerin kaldığı
şekilde müzikleri editlediğini iddia ediyor bir deneyn isterseniz.