Olduğu gibi websitesinin açıklamasını Türkçe'ye çevirip buraya ekledim.
Sürücüler, kullanım kılavuzları ve servis kılavuzları
NoDevice, bilgisayar ve cihaz ayarlama ve onarımı için ücretsiz Windows sürücüleri, kullanım kılavuzları ve servis kılavuzlarından oluşan çok dilli bir katalogdur.
Video kartlarının, yazıcıların, monitörlerin, ağ kartlarının, ses kartlarının, anakartların ve diğer bilgisayar aksesuar ve cihazlarının doğru çalışmasını sağlamak için sürücülere ihtiyaç vardır. NoDevice'de ücretsiz olarak indirilebilen yaklaşık 100 bin sürücü var.
Cihazların çalışma prensibini anlamak, tüm fonksiyonları tanımak ve cihazların doğru ayarlanması için kullanım kılavuzlarına ihtiyaç vardır. NoDevice veri tabanında PDF formatında 120 binden fazla ücretsiz kullanım kılavuzu bulunmaktadır.
Cihazların onarımını yapmak için servis kılavuzlarına ihtiyaç vardır. Kataloğumuzda binlerce devre şeması ve şeması, yedek donanım listeleri, ayrıntılı servis kılavuzları ve onarım kılavuzları bulunmaktadır.
NoDevice'de bulunan tüm dosyalar üreticilerin resmi web sitelerinden alınmıştır ve antivirüs yazılımı ile test edilmiştir. Tüm indirmeler ücretsizdir.
Donanımların her ihtiyacı için güzel bir site
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Donanımların her ihtiyacı için güzel bir site
Ooooo! Mükemmel konu açtın ciğerimi yedin şimdi.
Yalnız markalar yetersiz geldi. Pegatron markasına baktım bulamadım muhtemelen ASUS'a ürettiriliyordur.
Yalnız markalar yetersiz geldi. Pegatron markasına baktım bulamadım muhtemelen ASUS'a ürettiriliyordur.
Güzel düşünülmüş bir site ama tamir dökümanı paralı, benim baktığıma 4.95 dolar istiyor. Eski model anakartım için baktım sürücüleri de eski kalmış bende daha yenileri vardı. Gerçi artık windows 10 ile birlikte sürücü arama derdi bulunmuyor. Üreticisinin çıkarmadığı bazı sürücülerin bile uyumunu sağlıyor windows.
Listeye aldım olurda win7 li bir bilgisayarı olan bir arkadaşım yardım isterse elimde kaynak olarak dursun. Sağol
Listeye aldım olurda win7 li bir bilgisayarı olan bir arkadaşım yardım isterse elimde kaynak olarak dursun. Sağol
win7 den yukarısı ile henüz tanışamadım ben.Maksat kaynak bolluğu olsun.Biliyorsun genelde kullanıcılar o şey sadece gerektiği zaman gogıllayarak sonuca ulaşma yoluna gidiyorlar.Bizimkisi hoş bir seda bırakmak gibi birşey işte ^^
Site ,kaynaklarının ücretsiz olduğunu yazıyor.Birkaç rastgele model seçip denedim ve pdf'lerini indirebiliyorum.Acaba reklam ya da olta içerikli birşey mi var ?
düenleme:evet şimdi bir modelde para istediğini gördüm.gerçekten enteresan.Modelin adını yazıp google'da aratmak zorunda bırakacak gibi sanki :D Biz de o yöntemi kullanırız.Madem ki para istiyor o zaman demek ki bunun tamir rehberi google'da mevcut.
düzenleme 2 : viewtopic.php?f=127&t=212119&p=493118#p493118 elektrotanya'da bedava olarak indirebiliyorsun.Bunlara mı kaldık bee :)
Site ,kaynaklarının ücretsiz olduğunu yazıyor.Birkaç rastgele model seçip denedim ve pdf'lerini indirebiliyorum.Acaba reklam ya da olta içerikli birşey mi var ?
düenleme:evet şimdi bir modelde para istediğini gördüm.gerçekten enteresan.Modelin adını yazıp google'da aratmak zorunda bırakacak gibi sanki :D Biz de o yöntemi kullanırız.Madem ki para istiyor o zaman demek ki bunun tamir rehberi google'da mevcut.
düzenleme 2 : viewtopic.php?f=127&t=212119&p=493118#p493118 elektrotanya'da bedava olarak indirebiliyorsun.Bunlara mı kaldık bee :)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez