Donanımların her ihtiyacı için güzel bir site

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Donanımların her ihtiyacı için güzel bir site

Mesaj gönderen krocix »

Olduğu gibi websitesinin açıklamasını Türkçe'ye çevirip buraya ekledim.

Sürücüler, kullanım kılavuzları ve servis kılavuzları

NoDevice, bilgisayar ve cihaz ayarlama ve onarımı için ücretsiz Windows sürücüleri, kullanım kılavuzları ve servis kılavuzlarından oluşan çok dilli bir katalogdur.

Video kartlarının, yazıcıların, monitörlerin, ağ kartlarının, ses kartlarının, anakartların ve diğer bilgisayar aksesuar ve cihazlarının doğru çalışmasını sağlamak için sürücülere ihtiyaç vardır. NoDevice'de ücretsiz olarak indirilebilen yaklaşık 100 bin sürücü var.

Cihazların çalışma prensibini anlamak, tüm fonksiyonları tanımak ve cihazların doğru ayarlanması için kullanım kılavuzlarına ihtiyaç vardır. NoDevice veri tabanında PDF formatında 120 binden fazla ücretsiz kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Cihazların onarımını yapmak için servis kılavuzlarına ihtiyaç vardır. Kataloğumuzda binlerce devre şeması ve şeması, yedek donanım listeleri, ayrıntılı servis kılavuzları ve onarım kılavuzları bulunmaktadır.

NoDevice'de bulunan tüm dosyalar üreticilerin resmi web sitelerinden alınmıştır ve antivirüs yazılımı ile test edilmiştir. Tüm indirmeler ücretsizdir.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Donanımların her ihtiyacı için güzel bir site

Mesaj gönderen shampuan »

Ooooo! Mükemmel konu açtın ciğerimi yedin şimdi.
Yalnız markalar yetersiz geldi. Pegatron markasına baktım bulamadım muhtemelen ASUS'a ürettiriliyordur.
Kullanıcı avatarı
ThinkLess
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen ThinkLess »

Güzel düşünülmüş bir site ama tamir dökümanı paralı, benim baktığıma 4.95 dolar istiyor. Eski model anakartım için baktım sürücüleri de eski kalmış bende daha yenileri vardı. Gerçi artık windows 10 ile birlikte sürücü arama derdi bulunmuyor. Üreticisinin çıkarmadığı bazı sürücülerin bile uyumunu sağlıyor windows.

Listeye aldım olurda win7 li bir bilgisayarı olan bir arkadaşım yardım isterse elimde kaynak olarak dursun. Sağol :arrow:
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

win7 den yukarısı ile henüz tanışamadım ben.Maksat kaynak bolluğu olsun.Biliyorsun genelde kullanıcılar o şey sadece gerektiği zaman gogıllayarak sonuca ulaşma yoluna gidiyorlar.Bizimkisi hoş bir seda bırakmak gibi birşey işte ^^

Site ,kaynaklarının ücretsiz olduğunu yazıyor.Birkaç rastgele model seçip denedim ve pdf'lerini indirebiliyorum.Acaba reklam ya da olta içerikli birşey mi var ?

düenleme:evet şimdi bir modelde para istediğini gördüm.gerçekten enteresan.Modelin adını yazıp google'da aratmak zorunda bırakacak gibi sanki :D Biz de o yöntemi kullanırız.Madem ki para istiyor o zaman demek ki bunun tamir rehberi google'da mevcut.

düzenleme 2 : viewtopic.php?f=127&t=212119&p=493118#p493118 elektrotanya'da bedava olarak indirebiliyorsun.Bunlara mı kaldık bee :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19747 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Teşekkürler