Karpuz ile kız tavlamak
Re: Karpuz ile kız tavlamak
Belki inanmazsınız ama bunun küçüklüğünü bilirim.Ama öyle tanıdığımdan değil çok görürdüm eskiden oturduğumuz muhitte.Kumral capcanlı bir çocuktu.
Genelde küçükken pısırık sessiz tipler sonradan açılıyor, bu kişide böyle miydi?krocix yazdı: 25 Tem 2021, 12:11 Belki inanmazsınız ama bunun küçüklüğünü bilirim.Ama öyle tanıdığımdan değil çok görürdüm eskiden oturduğumuz muhitte.Kumral capcanlı bir çocuktu.
Yoo bayağı oynaktı arkadaşları arasında.Haşarı bile denilebilrdi.Ama her çocukta olan kadardı sanırım
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19799 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

ilahi , ben senin bu kızlar neden bukadar kolay kandırılıyor gibisinden birşeyler demeni beklerdim
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Ya şöyle videoyu tam izlemedim zaten atlaya atlaya biraz baktım kapattım dediğim gibi pek izlediğim türden videolar değil.
Öte taraftan videodaki yer Antalya'daki Karaalioğlu parkı, halkarasındaki adı karaoğlan parkı her köşesini karış karış bilirim. Kızlarda da bi sıkıntı yok normal davranıyolar. Birkaç saat evvel bakkala gittim eve dönerken 15-16 yaşındaki kızlar telefonla hipap açmışlar yiyecek gibi bakıyorlardı bana. Parktakiler çok terbiyeli kızlar görebildiğim kadarıyla. 11-12-13 yaşındaki kızların arpartmanızmın yakınındaki parka gitmek üzere evin önünden geçerlerken aralarında "anas***m" falan diye küfür edişlerini duyarken şok geçiriyorum. Maalesef durumlar böyle. Daha geçen hafta pencerede sigara içiyorum yolun ortasında 14 yaşlarında iki genç buluştular ve kız oğlana yapışıp öpüştü. Görmemiş gibi yapmak için panjurdan eğilip bakmadım artık.
Öte taraftan videodaki yer Antalya'daki Karaalioğlu parkı, halkarasındaki adı karaoğlan parkı her köşesini karış karış bilirim. Kızlarda da bi sıkıntı yok normal davranıyolar. Birkaç saat evvel bakkala gittim eve dönerken 15-16 yaşındaki kızlar telefonla hipap açmışlar yiyecek gibi bakıyorlardı bana. Parktakiler çok terbiyeli kızlar görebildiğim kadarıyla. 11-12-13 yaşındaki kızların arpartmanızmın yakınındaki parka gitmek üzere evin önünden geçerlerken aralarında "anas***m" falan diye küfür edişlerini duyarken şok geçiriyorum. Maalesef durumlar böyle. Daha geçen hafta pencerede sigara içiyorum yolun ortasında 14 yaşlarında iki genç buluştular ve kız oğlana yapışıp öpüştü. Görmemiş gibi yapmak için panjurdan eğilip bakmadım artık.
En son shampuan tarafından 26 Tem 2021, 03:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- shampuan
- Petabyte4

Aşmamış rezilleşmiş.
Gerçi hemen her ilde böyle açıkçası.
Kent kültürünün acı sonuçları bunlar.
Bir de şu telefonların ve tiktoktur zarttır zurttur şu saçmalıkların.
Ah beni başgan yapıcaklardı...
Gerçi hemen her ilde böyle açıkçası.
Kent kültürünün acı sonuçları bunlar.
Bir de şu telefonların ve tiktoktur zarttır zurttur şu saçmalıkların.
Ah beni başgan yapıcaklardı...
bu ne ki... bu sadece buzdağındaki bir molekül sadece.Buraya neden sabah akşam yıldırımlar düşmüyor,neden 12 şiddetinde depremler olmuyor diye sormak ve şükretmek lazım...hani kolpaçino'da diyor ya adam içerde iş...li s....lı ayin var diye .hah buralar öyle işte. Bence 1 seneliğine internetin kapanması lazım komple ülkecek :)
- shampuan
- Petabyte4

Gençlere eğitim yerine
Ellerine telefon tablet verirsen böyle olur.
Hiçkimse bu teknolojiler insanlığı geliştirir demesin.
Eğitimsiz insanın eline hiç yakışmıyor.
Uzay mekiğine eğitimini almamış bir insanı yerleştirirsen ne olur?
Yıl kaç olmuş, dikkat edin, insanlar hala cep telefonu ile video çekmeyi bilmiyor. (sorun nasıl bilmiyor diye; anladıysanız sormayın)
Ellerine telefon tablet verirsen böyle olur.
Hiçkimse bu teknolojiler insanlığı geliştirir demesin.
Eğitimsiz insanın eline hiç yakışmıyor.
Uzay mekiğine eğitimini almamış bir insanı yerleştirirsen ne olur?
Yıl kaç olmuş, dikkat edin, insanlar hala cep telefonu ile video çekmeyi bilmiyor. (sorun nasıl bilmiyor diye; anladıysanız sormayın)
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
velociraptor yazdı: 26 Tem 2021, 00:28 ilahi , ben senin bu kızlar neden bukadar kolay kandırılıyor gibisinden birşeyler demeni beklerdim