Güvenlik için köpek almakta neymiş

Kullanıcı avatarı
ThinkLess
Kilobyte3
Kilobyte3

Güvenlik için köpek almakta neymiş

Mesaj gönderen ThinkLess »

Güvenlik için bahçeye köpek bağlayacağına şundan bir tane koy gece gelen hırsıZ imana gelir :mrgreen: :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: Güvenlik için köpek almakta neymiş

Mesaj gönderen feuer »

Bu tarz şeyleri severim, teşekkürler.
Köpek demişken,

Dün köpek saldırdı bana, genelde büyük oldukları zaman bağırırım, bu normal boyutlardaydı 3 tane yavrusu vardı.
Üzerime gelince bende zıplamaya başladım onun havlama ritmine göre dans eder şekilde.
Sonra durdum derdin ne diye sordum, durdu o da, kafasını çevirdi başka tarafa.
O sırada bir kadın bakıyorduben ona bakınca o da kafasını çevirdi.

Olay caminin yanında oldu güvenlik kamerası çektiyse, gerçekten ilginç bir görüntüydü, yakalamışlarsa düşerse internete o vatandaş benim. :)
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Rezil olmuşsun cidden :-D
Bir yerden alışverişten dönüyorum. Yolu kısaltmak için bir gecekondu mahallesine saptım. Tam mahalleden anayola çıkacakken bir evin bahçesinde birkaç yavru köpek gözüme ilişti. Ben onlara bakınca onlar da bana baktı ama bakmamdan son derece rahatsız oldular sanki. Böyle masumlaştılar başlarını öne eğdiler. Anne köpek yakıdaysa beni hacamat eder diye düşünerek biraz daha bahçenin içlerine kafamı çevirir çevirmez dizime kadar bile gelmeyen alaca bir köpek koşa koşa geldi ve karşımda dişlerini göstererekten vahşi şekilde havlamaya başladı. Son derece yakındı ve beni ısırmasın diyerek arada tekme atıyordum. Attığım tekmeler denk gelmemekle beraber o da tekmelerimi havada yakalamaya çalışıyordu öyleki ağzından "kıt! kıt!" diye ses geliyor yakalasa dişi geçiricek. Ben de o korkuyla şok halindeyim başımdan aşağı kaynar sular döküldü yüzümde bir uyuşma falan elim ayağım titredi sanki anlıyormuş gibi "ya giiit lan giiiieet!" diye bağırıyorum. Neden sonra vazgeçti ve usul usul uzaklaştı. Bereket versin kimse görmedi ama benim halim yamandı. Amiyane tabirle bokun ucu kilota değdi o derece :-D

Videoya gelince kim düşünmüş bilmiyorum ama gece gece adamı hakkın rahmetine kavuşturur net konuşuyorum.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Aslında rezillik bir durum yok, rezil değil de ilginç tuhaf bir durumdu diyelim.
Mesela biri durduk yere kafana silah dayasa dans etmeye başlasan bu rezillik değil tuhaflık olur.
Yavruları olduğu zaman koruyucu olabiliyorlar. Kediler de aynı şekilde durduk yere saldırabiliyor.
Dün yine bizim eşraf yavrulayan kedilerden biri ailece takılıyordu, fotoğraflık güzel işler vardı, yakalamaya çalışırken anne abartılı bir şekilde yaklaştı yavrusunun önünde durdu.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Yaklaşma yakarım demiş :-D
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19797 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Köpek pitbull deilse çok zarar vermez lakin günlerce kuduz aşısı olman gerek işin sıkıntılı tarafı o birde salgın var aman aman hiç uğraşılmaz iyisimi köpekten uzak durmak
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Yok sokak köpeği, saldırdığı yerde çok köpek besledik daha önce.
Evet kuduz aşısı tetenoz aşısı sıkıntı.