Emülasyonun içinden nasıl geçilir...

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Emülasyonun içinden nasıl geçilir...

Mesaj gönderen shampuan »

O Cemal abi'nin yeri dediğin yer kapandı. Yıllar sonra içindeki makineleri bizim mahalleye yakın bir sokakta bir apartmanın bahçesinde gördüm. Apartmanın çocuklarının o makineleri kırıp içindeki aletleri taşla ezerken gördüğümde içime cenaze acısı gibi acı çökmüştü ama elimden birşey gelmedi.
O oyun oynadığın makineler var ya? Yaşları 3 ila 7 arasındaki bir sürü yeni yetme fırlama tarafından tuzla buz edildi... Sonra da bir eskiciye hunharca verildiler...
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

uffff.... no comment videosu gibi oldu yaa bu anlattığın...şimdi o içindeki kartlar için cebini boşaltacak kamyonla adam var dünyada...orjinal sega ,mame, nintendo ,dreamcast ne bileyim saturn ,neo geo ,neo geoCD orjinal yaa orjinal kartlar :D yine içim gitti bak yazarken bile...
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Hoparlörleri söküyorlar, görüntü tüpünün arkasında "elektron tabancası" derler oradaki HV bobini vardır orayı gözümün önünde taşla eziyorlardı... Daha nice parçayla oynadıklarını gördüm. Anakarta dokunduklarını görmedim ama çoğu parça parça parçalandı gitti. Sanırım mobilya kısımlarını odun olarak yakmışlardır bilemiyorum. Hiç sorma.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

Vandallık resmen. Hem mal sahibi malının kıymetini bilmiyor, hem çocuklar yok etmek, kırmak, dökmek, üzerine yetiştiriliyor.
Bak o çocuklar hayvan da sevmiyordur.

Shock Troopers güzelmiş, ben salonlardan hatırlamıyorum da Milky (mavili sarışın hatun) ile bir el oynadım az önce. :)

Resim
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

bu hatun biraz zayıftı sanki ama birinci adamla siyahi saçı guile'a benzeyen adam sağlamdı.bir de dombili olanın süperi gülümsetiyordu beni
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Milky direk ilgimi çekti :)

Oyun hem takım olarak oynanması, hem 8 farklı karakter seçeneği, bu tarz bir oyunda gayet iyi.
Ya bunlar şahaser be kardeşim. Yok yani bunların yerini tutmuyor hiçbirşey.
Bak mortal kombat 9 10 11 mükemmel oyunlar ama 1 2 3 u t nin yerini tutmuyor. mugen var 10 tane, yeni karakterleri arenaları bile eski tarzda oynuyoruz. :) mortal kombat mugen projeleri gerçekten çok iyi işler var. Denemenizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Mugen'le yaklaşık bir 16 17 sene önceden beri arkadaşlığımız var.O beni sever ben de onu severim.Hatta çok iyi olan Street Fighter chaos mugen(snk versus capcom değil ) sanırım ülkede yalnız bende kalmıştır :P Mortal kombat'ı da hiç sevemedim nedense.Oynarken tuşa bağımlı olmak zorluyordu yani.King of fighters'la başladığımın etkisi de olaiblir bu tabi.Shock Troopers'ın 2. versiyonu da var.İlkini biraz aratsa da iyidir.
Unutmadan eğer benim gibi dövüş oyunlarına merakınız varsa dreamcast te hemen hemen hiç bir yerde göremeyeceğiniz 2 adet dövüş oyunu taze emule edildi.benim gibi dx10 lu bir pc ye sahipseniz 30 fps 'i zor görürsünüz.Ama dx11 varsa akıyor oyunlar.Sadece "Demul" emulatöründe çalışıyor.Yani retrodream ,chankast ,nulldc açmıyor.İsteğe göre linkleri yollarız :P

resim ekleyeyim unutmuşum : https://www.hizliresim.com/hy3npys
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Küçük bir yeğenim var. MAME'de "sitit faytır" kapışıyoruz arada. Başka oyun yok mu yeaa diyerek gitti biraz oyunları karıştırdı, king of faytırs 2000'i mi ne buldu ordan AHAAAA diye heyecanla bağırdı. Ama benim oynamaya mecalim yok. PC öbür odada ve klima vantilatör hakgetire. Sıcaktan popodan ter damlıyo kusura bakmasın.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

Sanırım şöyle bir durum var;

Street Fighter x Mortal Kombat

Birine saran öbürüne sarmıyor, street fighter ı da severim ben ama pek beceremem mortal kombat gibi.
dreamcast ile alakam sadece dreamcast için yayınlanan "mortal kombat gold" oyunu, , onuda retroarch içerisindeki fycast core u ile çözümlemiş bulunuyoruz.
Kullanıcı avatarı
krocix
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen krocix »

Üff kof 2000... En gıcık 2. strikerlı oyunuydu KOF'un.Çok gıcık bir oyundu çok tutunamadı zaten.

@feuer Evet dediğinin etkisi çok büyük.Ben kafamda şöyle birşey belirlemiştim bununla ilgili olrak.Eğer bir kişi sadece bir oyunda ustalaşmak istiyor ve seviyorsa o kişi pro oyuncudur.Örnek sadece MK hayranı SF veya KOF hayranı gibi.Eğer kişi Hayranlığını ve oyunuculuğunu SF+KOF olarak birleştiriyorsa o kişi kişi pro plus'tır.Ama eğer o kişi bu kombinasyonun dışında kalan ve oynanış yönünden çok farklı olan MK ve Tekken gibi oyunları da oynayabiliyorsa o kişi ultra uber duper super oyuncudur benim için :)

Nitekim ilk üye olduğumda anlattığım arkadaşım bu özelliklere sahip biriydi.Hatta o kadar çabuk öğrenme yeteneği vardı ki şaşardım.Evde ps2 oynarken ;örneğin resident evil diyelim, daha bölümü ilk kez görüp başarısız olduktan sonra yapılacakları hemen çözerdi.Ağzım açık bakardım."la oglim burada şu şu yaratıkalr var şurada şu yapılacak şu bulmaca yapılacak" sen bunları ne ara gördün de çözdün.Hayır sen oynuyorken ben tavana mı bakıyordum :D Hani speedrun.com sitesi var ya o zamanlar olsa kesin listede olurdu yani.Resident Evil 4'ü hardcore modda 5.5 saatte bitirmiş bir adamdı... Yani aslında hepimiz dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatıyoruz.Şimdiki oyunlar ve oyunculuklar eskisi gibi değil ya da biz bir yerimizden lement uyduran orta yaş grubu adayı birer pisliğiz hahahah.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Dinozor derlerdi eskiden, sanırım biz de o yolda ilerliyoruz...
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

dinazorus, aday değil direk orta yaşız artık.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

He valla. Ula ne çabuk geldi geçti daha dün bakkaldan panda, kornetto alıp sümüğümüzü çeke çeke yiyoduk. Hey gidi zaman. Hey gidi dünya. Kimleri yemedin ki...
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1

Mesaj gönderen feuer »

panda yok herhalde artık?

araba yarışlı kol saatleri...
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Bilmiyorum.
Türkiye'nin en iyi dondurma üreticisiydi ama Algida fiyat kırarak bakkalları ele geçirdi.
Panda'dan dondurma aldığında gerçek dondurma tadı ve aroması alıyordun. Dolgun süt ve neyliyse onun eşsiz lezzeti vardı. Sonra algida geldi herşeyi mahvetti. Dondurmasının içeriği buzumsu bir yapıda idi. Dondurma katmanı süngerimsi, ağız içinde çabuk yok olacak şekilde, aroma ve nefaseti çok kötüydü. Hala bugün arada bakkaldan dondurma alırız ve panda bulunmadığından algida denk gelir. Ben ömrümde böyle saçma dondurma görmedim. İsterse dava etsinler bir tarafımda değil. Panda'nın o güzelliğini bozdukları için ne bakkalları ne de bunları asla affetmeyeceğim.