Hayırlı günler kardeşim bilgisayarda çözünürlük ayarlarını steam üzerinden kurçalamış ekranda uygun olmayan mod tavsiye edilen mod 1920x1080 60hz yazı çıktı format attım çözünürlük ayarlarıyla oynadım ekran kartı driver sildim tekrar kurdum bir türlü olmadı bu işlemleri güvenli mod'da gerçekleştirdim. Windows logosundan sonra ekran siyah kalıyor arka planda ışık var ama görüntü gelmiyor ekran kartında bir problem oluşmuş olabilir mi yoksa düzeltmenin bir yolu varmıdır yardımcı olursanız çok memnun olurum.
son olarak sunuda eklemek istiyorum
format atınca windows masaüstüne kadar ulaşıyorum güncellemelerde ekran kartı driver güncellemesi alınca tekrar siyah ekran geliyor normal şekilde açmak mümkün olmuyor güvenli modda açabiliyorum anca onda da ekranda dikey renkler cıkıyor kırmızı yeşil gibi.
Uygun olmayan mod tavsiye edilen mod 1920x1080 60hz Sorunu
-
kursat205
- Bit

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19746 kez
Re: Uygun olmayan mod tavsiye edilen mod 1920x1080 60hz Sorunu
Normalde Steam üzerinden çözünürlük ayarlarını kurcalamak ekran kartına zarar vermez , sorun windowsun uygun olmayan ekran kartı sürücüsü yüklemesi gibi görünüyor , ekran kartınızın Uygun sürücüsünü (daha eskide olabilir daha yenide) güvenli kipte DDU yazılımı ile kaldırıp kurmayı deneyin
https://www.sordum.net/52506/sorunlu-gr ... aldirilir/
Ekran kartınızın ismi nedir ?
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Eski donanımlara win10 kurduğumda benim de başıma gelen bir olaydı. Hatta eski bilgisayarlara win10 kurmayın başlığında sebeplerden biri olarak bunu da göstermiştim. Gerek windowsun kendi sürücüsü gerek ekran kartının orjinal sürücüsünde aynı sorunla karşılaşmıştım. Benim olayımın steam ile ilgisi yoktu. Toplamda 3 bilgisayarda başıma geldi. Sorunun nedenini bilmiyorum. Windows10 eski donanımlarda da yapabiliyor aynı hatayı.
-
kursat205
- Bit

Amd Readon HD 7800 ekran kartının üstünde yazan isim isim aklımda değil şuan ekran kartı kutusundan çıkan driveri de kurdum yine aynıydı ama sunmuş olduğunuz konuya göz atıp deneyeceğim bilgi veririm hocam ilginiz için teşekkür ederim.velociraptor yazdı: 02 Tem 2021, 15:06 Normalde Steam üzerinden çözünürlük ayarlarını kurcalamak ekran kartına zarar vermez , sorun windowsun uygun olmayan ekran kartı sürücüsü yüklemesi gibi görünüyor , ekran kartınızın Uygun sürücüsünü (daha eskide olabilir daha yenide) güvenli kipte DDU yazılımı ile kaldırıp kurmayı deneyin
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19746 kez