Elimizdeki İdeal Winamp Sürümleri ve Temalar - Siz de ekleyin
Re: Elimizdeki İdeal Winamp Sürümleri ve Temalar - Siz de ekleyin
Evet ama fiyatlar adam silkelemelik afedersin.Arcade sticke bağlı basit bir emulatorlu oynatıcı için 1800 lira ,arcade cabinet için 4500 lira ... Ha eğer ithal ediyorlarsa ki linke bakınız ( https://www.amazon.com/dp/B07RDX8SM3/re ... SDbJ599BBN ) ona birşey diyemem.Ama bunların içindeki zımbırtıların hazırlanmış şekilleri işte ne bileyim gamecube içn mame için psp için falan 40 50 dolardan başlıyor.
Düzenleme: işte demek istediğim al baba 50 sterlin hatta 50 raheem sterling :) https://www.geekbuying.com/item/PS3000- ... 61k5_rmbdo
ahan da videosu .Sisteme gel 2 kol da var oh mis : https://www.youtube.com/watch?v=8j7-HIry4DY
Düzenleme: işte demek istediğim al baba 50 sterlin hatta 50 raheem sterling :) https://www.geekbuying.com/item/PS3000- ... 61k5_rmbdo
ahan da videosu .Sisteme gel 2 kol da var oh mis : https://www.youtube.com/watch?v=8j7-HIry4DY
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Şöyle satış yapanlarda gördm.
Emulatör ve romları bir harici diske kopyalayıp satıyorlar oynamaya hazır şekilde.
Yapmayı düşünmedim değil.
Emulatör ve romları bir harici diske kopyalayıp satıyorlar oynamaya hazır şekilde.
Yapmayı düşünmedim değil.
Geçmişte bu işe o kadar çok ilgim vardı ki anlatamam(Vakti zamanında turkfighters ve trfighters dövüş oyunları sitelerinde moderatörlük yapmışlığım vardır).Ancak yine de dediğin işi yapanlar halen mevcut.Kazandırır mı? neden olmasın...Ancak bu sistemleri sevenler genelde bizim gibi orta yaş adayı kişiler olduğundan ve sabah akşam ekonomik hesap yaptığından bu kitleyi bulmak ve satış yapmak için gereken reklam stratejisini iyi belirlemek gerekiyor.Ayrıca biliyorsun artık herşeye ulaşmak çok kolay eskisi gibi değil.Belki buradan hareketle bir sistem kurar ve playstation daki gibi bir media oynatıcıyı entegre edersini.Örneğin winamp :)
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
1800TL o konsol için aşırı pahalı sayılmaz aslında. Adam akıllı bir bilgisayar 7-8000TL'den başlıyor.
USB dongıllı olan da fena değil. Ama benim aradığım şeyler bunlar olmazdı. Zaten bilgisayarımda MAME var, iki de uygun fiyat kablolu USB joystik olsa yeter.
Hadi nostalji tam olsun diye o atari salonundakine benzetilmişinden alalım... Cihazın ahşap işi var. İçeriğinde ne kullanıldığını bilmiyorum en basitinden raspi bilgisayar kullanılsa, ekranıydı, güç kaynağıydı... Yine baya tutar yani.
Değer mi?
Haaa orası önemli. Kullanıcının olaya ne kadar önem verdiğine bakıyor. Eğer ben hastasıysam değer. Çünkü ortada "altın gibi" bir mazisi var. Geçmiş yıllarda alibaba gibi sitelerde beyaz kasalı beyaz monitörlü, windows98 kurulmuş ve içine üç beş nostaljik oyun atılmış PC'leri 1000-1500 Dolara satıldığını görmüştüm. Demek ki değer veren var ki alıyor.
USB dongıllı olan da fena değil. Ama benim aradığım şeyler bunlar olmazdı. Zaten bilgisayarımda MAME var, iki de uygun fiyat kablolu USB joystik olsa yeter.
Hadi nostalji tam olsun diye o atari salonundakine benzetilmişinden alalım... Cihazın ahşap işi var. İçeriğinde ne kullanıldığını bilmiyorum en basitinden raspi bilgisayar kullanılsa, ekranıydı, güç kaynağıydı... Yine baya tutar yani.
Değer mi?
Haaa orası önemli. Kullanıcının olaya ne kadar önem verdiğine bakıyor. Eğer ben hastasıysam değer. Çünkü ortada "altın gibi" bir mazisi var. Geçmiş yıllarda alibaba gibi sitelerde beyaz kasalı beyaz monitörlü, windows98 kurulmuş ve içine üç beş nostaljik oyun atılmış PC'leri 1000-1500 Dolara satıldığını görmüştüm. Demek ki değer veren var ki alıyor.
Zevkler ve renkler dengesine gider zaten bu tür konular...
Bu arada aklıma gelmişken yazayım da tekrar bir U dönüşü yapayım winampa.Bu reyizin en önemli avantajı o zaman ki harici video oynatma sistemiydi bence. Webde gezinirken,oyun oynarken bir yandan da film açıp izlemek güzelliğini sunardı winamp.Şimdiki tarayıcılarda yeni bir şeymiş gibi lanse edilen harici oynatıcı özelliğinin o yıllarda winampta olması,bu efsanenin efsane özelliklerinden biriydi.
Bu arada aklıma gelmişken yazayım da tekrar bir U dönüşü yapayım winampa.Bu reyizin en önemli avantajı o zaman ki harici video oynatma sistemiydi bence. Webde gezinirken,oyun oynarken bir yandan da film açıp izlemek güzelliğini sunardı winamp.Şimdiki tarayıcılarda yeni bir şeymiş gibi lanse edilen harici oynatıcı özelliğinin o yıllarda winampta olması,bu efsanenin efsane özelliklerinden biriydi.
- shampuan
- Petabyte4

Ya abi hiç sorma o özellikten ben nefret ederdim. Bilgisayar kullanmayı iyi bilmiyordum difolt olarak video dosyalarını açmaya kalkardı. Bir de son açılan videoyu orada kabak gibi listede gösterirdi. Bir defasında bir arkadaşa rezil olmuştum.
Bir süre sonra difolt program seçme olayını bulunca durumları düzelttim. Hala o özelliğine uyuz oluyorum. Winamp, içinde keşfetmediğim nice özellik barındırıyor. Bir sürü ayarlar falan. Sonraki sürümlerde modern arayüz eklediler ama biraz kasıntılı çalışmaya başladı. Abi bir ses dosyasına tıklattığın anda şak diye açılması lazım. Son sürümler öyle değil. Sırf bu yüzden eski sürüm kuruyorum inatla. Sonradan bozmasaydılar çok iyi olacaktı.
Bir süre sonra difolt program seçme olayını bulunca durumları düzelttim. Hala o özelliğine uyuz oluyorum. Winamp, içinde keşfetmediğim nice özellik barındırıyor. Bir sürü ayarlar falan. Sonraki sürümlerde modern arayüz eklediler ama biraz kasıntılı çalışmaya başladı. Abi bir ses dosyasına tıklattığın anda şak diye açılması lazım. Son sürümler öyle değil. Sırf bu yüzden eski sürüm kuruyorum inatla. Sonradan bozmasaydılar çok iyi olacaktı.
2.91 sanırım en stabil sürümü.Forumlarda da yeni sürümlerinden çok şikayet ediliyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19838 kez
- shampuan
- Petabyte4

Mobilya işi pahalı mobilya işi Tarkan abi. O dışının kasası var ya? Malzeme suntadır ucuzdur ama işlemesi imalatı yapıştırması vidalaması... Sonra iç dizaynının tamamlaması dışının kaplaması... Kar payı, vergisi... Unutmuşsam ekle. Evine kanepe satın aldığını düşün işin mobilya kısmı + iç dizayn + işçilik + algı vergi + kar payı. Türkiyede üretilmilşse şayet üretim maliyetleri yüksek olur. Yurtdışından gelse bu defa kurdan dolayı... Ama kabul ediyorum 6.200TL de küfür gibi geliyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

Avrupada bu kasalar, Gambling makinalarının kasalarıdır
- feuer
- Terabyte1

Taşınma durumlarım olmasa,
Sabit ikametim olsa,
bütçe de ayırmak lazım çat diye 6000tl verilmiyor.
Öyle bir parayı rahatça verecek olsam daha iyi bir bilgisayar düşünürüm herhalde.
Winamp standart video dosylarını açardı, xvid gibi farklı codecler için birkaç dosya eklemek ayar yapmak gerekirdi,
ben media player classic kullandığım için bu video olaylarından vazgeçmiştim.
Sabit ikametim olsa,
bütçe de ayırmak lazım çat diye 6000tl verilmiyor.
Öyle bir parayı rahatça verecek olsam daha iyi bir bilgisayar düşünürüm herhalde.
Winamp standart video dosylarını açardı, xvid gibi farklı codecler için birkaç dosya eklemek ayar yapmak gerekirdi,
ben media player classic kullandığım için bu video olaylarından vazgeçmiştim.
MPC, PC kullanıcılarını gerçekten bu yönde büyük bir yükten kurtardı diyebilirim.Yine eski zamanı hatırlayalım ; bir sürü değişik format için bir sürü değişik oynatıcı kullanmak... peeh tam bir zulümdü.Bu noktada aklımda kalan en gıcık uzantılardan biri için lazım olan quick time player miydi neydi o programı sırf o yüzden kullanmak bilgisayarımı çok yorardı.(uzantıyı şimdi netten buldum biri .mov du öteki r ile mi ne başlıyordu.Derken yine onu da netten bakarak doğruladım... zalımsın real player :) )feuer yazdı: 21 Haz 2021, 21:30Winamp standart video dosylarını açardı, xvid gibi farklı codecler için birkaç dosya eklemek ayar yapmak gerekirdi, ben media player classic kullandığım için bu video olaylarından vazgeçmiştim.
- feuer
- Terabyte1

rm uzantılı real media dosyaları vardı, quicktime ve real media player için ekstra şeyler yüklerdik.
şuan audio için AIMP video için MPC-BE kullanıyorum.
Codec Pack ihtiyacım da yok, media dosyalarında sisteme yük sadece oynatırken olmalı.
Genelde buldupum videolar mp4 ya da mkv uzantılı oluyor, tercih edilen formatlar oldular.
şuan audio için AIMP video için MPC-BE kullanıyorum.
Codec Pack ihtiyacım da yok, media dosyalarında sisteme yük sadece oynatırken olmalı.
Genelde buldupum videolar mp4 ya da mkv uzantılı oluyor, tercih edilen formatlar oldular.
çook eski ama halen bir şekilde çalışan bir sitenin linkini vermek istiyorum.buradan zamanının popüler uygulamalarının ilk sürümünden en son sürümüne kadar olan tüm versiyonlarını indirebileceğinizi söyleyeyim.hani olur da winamp'ın eski sürümlerine bakayım diyorsanız buyurun http://www.oldversion.com/
- velociraptor
- Yottabyte4