İçinde dersler, video arşivleri, Türk Tarih programı (Türkler.exe), birçok ders hakkında anlatımlar, slaytlar, önemli kişilerin türbelerinin 3D hareketli fotoları, deneme test şeyler... ne ararsan var. Bunlardan "Tarih Odası" yazan klasör dikkatimi çekmişti. İçinde ermenilerin Türklere uyguladıkları soykırımlar hakkında çok önemli dökümanlar var. Bunları sizinle paylaşmak istedim. DVD içeriği 3,5 GB. Sıkıştırınca 3GB'ye düştü. Paylaşılacak gibi değil. Ben de sadece ermenilerle ilgili ana klasörü .7z'leyip paylaşıyorum.

Doğu Anadolu'muzda yaşanan olaylar. İnsanlara yaptıkları, hayatta kalanların ağzından ve tanıklardan röportajlar, anılar şeklinde anlatılmış, bunlar rapor edilmiş; aynı zamanda meclis raporları vb... Okurken kanınızı donduracak, midenizi bulandırabilecek şeyler var. "Kürt" bir köylünün çenesini kesiyorlar. Adam hayatının sonuna kadar alt çenesi olmadan, yakınlarının çiğneyip yumuşattığı bulamaçları zorlukla yutarak hayatta kalabiliyor. Bir ailenin önünü kesiyorlar, babasının karnına bıçak sokuyorlar, adam acı içinde ölürken şehadet getiriyor, şehadette geçen Allah'a ve Muhammede sövüyolar. Oğlu hayatta kalarak bunları anlatıyor. Evlerden insanların yataklarını yorganlarını dahi topluyorlar (o zamanlar bitli yatak yorgan dahi pahalı şeyler). Türklere yaptıkları mezalim ve soykırımların haddi hesabı yokken bugün çıkmış aksini iddia ediyorlar. Tüm dünya kamuoyunda bizleri suçlu gösteriyorlar. Umarım birgün adalet yerini bulur.
https://drive.google.com/file/d/1lEQcBE ... sp=sharing