Bakalım bu kez ne yapmış:
Onu Oradan Kaldırın Oğlum
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Onu Oradan Kaldırın Oğlum
Daha evvel bir başka başlıkta size kanalından bahsettiğim Mahsun Karaca, medyadaki videoları montajlayarak ve oyunculuğunu ekleyerek komik videolar yapmaktadır.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

Re: Onu Oradan Kaldırın Oğlum
Acaba bu videoları ak troller söylenenler ciddiye alınmasın diye çıkartıyo olabilirmi 
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
@velociraptor
Parodi videolarrını mı diyorsun yoksa direk peker videolarını mı diyorsun?
Pek çok nedeni olabilir, ama ortaya atılan iddaalar yenilir yutulur iddaalar değil.
Parodi videolarda olayın boyutunun ciddiyetini azaltmıyor, tam tersine unutulmamasını gündemde kalmasını sağlıyor (en azından benim düşüncem bu yönde)
Bu olaylarını parodisi levent kırca yaşıyor olsaydı nasıl olurdu ben onu merak ediyorum.
Hadi dedim uyuymayım sabah izler öyle yatarım 6 gibi uyuyakalmışım. 1 sezon dizi bitirdim gece. :)))
Parodi videolarrını mı diyorsun yoksa direk peker videolarını mı diyorsun?
Pek çok nedeni olabilir, ama ortaya atılan iddaalar yenilir yutulur iddaalar değil.
Parodi videolarda olayın boyutunun ciddiyetini azaltmıyor, tam tersine unutulmamasını gündemde kalmasını sağlıyor (en azından benim düşüncem bu yönde)
Bu olaylarını parodisi levent kırca yaşıyor olsaydı nasıl olurdu ben onu merak ediyorum.
Hadi dedim uyuymayım sabah izler öyle yatarım 6 gibi uyuyakalmışım. 1 sezon dizi bitirdim gece. :)))
- velociraptor
- Yottabyte4

- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
İstedikleri kadar gözden düşürmek için yapsınlar iddialar yayıldı bile. Bunlar çaresiz çırpınışlar. Hoş, millet zaten yolsuzluğun her türlüsünü biliyordu birşey değişmedi; sadece birisi çıkıp bunların detaylarını anlatmış oldu.
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Bugün yine çok tehlikeli konular paylaşmış.
Bu konuların bazılarını haber yapanlar PKK lı FETÖcü olarak damgalandı, devlet sırrı paylaşmak yüzünden yargılandılar.
Bu konuların bazılarını haber yapanlar PKK lı FETÖcü olarak damgalandı, devlet sırrı paylaşmak yüzünden yargılandılar.