Tasarımları çöp olunca Win10'a geçmeye karar verdim. W7 kullanınca çağın gerisinde hissediyordum biraz
Birden fazla zip dosyasını açmak ?
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Re: Birden fazla zip dosyasını açmak ?
Linux kullanıyordum geçenlerde
Tasarımları çöp olunca Win10'a geçmeye karar verdim. W7 kullanınca çağın gerisinde hissediyordum biraz
Şahane tasarımları ikonları var W10'un
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Aslında windows 7 görsel olarak kötü değil, ben bazen vista ve 7 orjinal wallpaper ları kullanıyorum windows 10da.
Uğraştırsa da Windows 10 görsel olarak geliştirilmeye çok açık.
Uğraştırsa da Windows 10 görsel olarak geliştirilmeye çok açık.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Windows7'nin pencere ve icon görsellerini çok beğeniyorum. Gerçekten bugüne kadar yaptıkları en iyi işi çıkardılar 7'de. Ama ne var ki benim sıkıntı yaşamama neden olabilecek eksiklikleri var. Eklenti kullanarak pencere yöneticilerine kes kopyala yapıştır gibi şeyler eklemek zorunda kalıyordum en basiti. Shell dediğimiz bir başlat menüsü ekleyici vardı ya, adı aklıma gelmedi windows10'a klasik başlat ekliyorduk hah onunla ekliyordum bu özellikleri. Sonunca bıkıp bıraktım ve windows8.1'e geçmek zorunda kaldım.
WindowsXP'yi alıcaksın, windows7'nin görselliği ile geliştireceksin(temasını eklemiceksin sadece görsellik), artı windows10 gibi güncel hale getiriceksin, offf cillop ama anlayan kim?..
WindowsXP'yi alıcaksın, windows7'nin görselliği ile geliştireceksin(temasını eklemiceksin sadece görsellik), artı windows10 gibi güncel hale getiriceksin, offf cillop ama anlayan kim?..
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Vistanın tasarımı görselliği ikonları müthişti bana kalırsa. 7 de onun devamıydı. Camsı, ışık yansımalı ikonlar ve tema harikaydı. Şimdi verdiler W10'u bize basit diye... En azından vista ve 7den kalma ikonlar duruyor kullanabiliyorum. Camsı tasarımı yok ama fena değil yine de
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
shampuan yazdı: 14 Mar 2021, 00:38 Şu mikrocortun başındakileri tek tek yakalayıp öpmek lazım. Başka da birşey demiyorum.
- burakhi
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 285 kez
gevv yazdı: 13 Mar 2021, 21:21 bir sorum daha var ilk soruma çözüm zordur diyordum ama çözümü varmış belki bununda vardır :)
zip dosyalarını seçtiğim zaman arka plan rengi değişiyordu zip içindeki dosyaları düzenledikten sonra diğer zip dosyalarını açıyordum bu arka plan rengi sayesinde hangilerini düzenlediğimi biliyordum
fakat win 10 üzerinde zip içindeki dosyayı düzenlediğim anda dosyalar hiç seçilmemiş gibi görünüyor sıralamıyı ada göre yaptım
video https://ibb.co/87fqRbs
20H2 güncellemesi ile bahsettiğim sorun çözülmüş