Yanlış değil
Her iki alıntında da aynen dediğim şeyi kastettim.
Birincisinde boş alanı sildirmiyorsun, sadece çerezleri zartı zurtu silerken üstüne yazma kullanır. Ancaaaaaaak! Cleaner sekmesindeyken bir kutucuk vardır: diskin boş alanını da sil der. Onu doldurursan, şimdi temizle dediğin anda, hem çerezini ve sistem history'ni hem de boş alanı sildirir. Şimdi buradaki garipliğin oluşmaması için belgeyi herkesin anlayabileceği sadeliğe indirmem gerekiyodu, o yüzden öyle oldu. İkinci alıntıdaki durum da aynen dediğim şekilde. Eğer programı açar bakarsan iki ayrı seçenekte de aynen dediğim gibi olduğunu görürsün.
Anlamadıysam yaz görüşelim.
Editliyorum:
Şöyle açıklayayım ben bu belgeyi yazarken iki yolum vardı, ya full detaylı bir belge yazıcaktım ki 50-60 sayfayı bulacaktı, ya da özet bir belge yazıcaktım böylece anasayfaya uygun makale formatında kısa ve öz olacaktı. Dummy kullanıcıların bile anlayabileceği bir format gerekiyordu. ben de kolay yolu seçerek özet bir belge yapmaya karar verdim. Şimdi o "diskin boş alanını da sil" "çöpü de boşalt" gibi kutucuklara o ayrıntılara bir girsem, bu kez her biri için yeni paragraf, yeni uyarı, parantez, resim yükle, ohoooooo... Belge belge olmaktan çıkıp "kitap" oluyor bu defa. Ben de insanları bıktırmadan özet yazdım geçtim. İsteyen o kutucuğu doldurup ayrı işlem yaptırmaya gerek kalmadan bir seferde hem datayı hem boş alanı sildirebilir.