Arkadaşlar merhabalar.
Youtubede bulunan oynatma listelerini biliyordursunuz, örneğin bir müzik listesi var bu listede bulunan linkleri ayırmak istiyorum yani listedeki her şarkıların linkleri ayrı ayrı olmasını istiyorum. google şu şekilde aratma yaparak sonuçlara ulaşmaya çalıştım ama çalışır yöntem yok, youtube playlist link grabber,youtube playlist link extractor, sizde bir program veya script varmıdır elinizde, yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Yotube Play Listesi , Yardım
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Yotube Play Listesi , Yardım
Ben sorunu net olarak anlamadım aslında ama uğraşırım derseniz ben jdownloader kullanıyorum, bir playliste sağ tık linki kopyala yapıca bu playlisti indirilcekler listesine alayım mı? diye soruyor, he dersem listeye alıyor. İstediğim uzantı(mp3 hariç) istediğim çözünürlükte indiriyorum. Tek tek takır takır indiriyor. Listteki istemediğin şeyleri bu listeden seçip sil diyorsun, kalanları indiriyorsun.
Bahsettiğiniz bu değilse kusura bakmayın. Bir de jdownloader indirip kurmak biraz tuhaftır, aşamaları falan değişiktir, kurduktan sonra sonra bir video linki yakalatıp önce bir indir diyeceksiniz, indirdikten sonra bunu video dosyası haline konvört etmek için ffmpeg eklentisi indirilip kurulcak emin misiniz bak sona karışmam falan yapar. Ona onay vermelisiniz. Kullanımında çok fazla tefferruat ve detay vardır sıkılmayacaksanız deneyebilirsiniz. Benden bu kadar.
Bahsettiğiniz bu değilse kusura bakmayın. Bir de jdownloader indirip kurmak biraz tuhaftır, aşamaları falan değişiktir, kurduktan sonra sonra bir video linki yakalatıp önce bir indir diyeceksiniz, indirdikten sonra bunu video dosyası haline konvört etmek için ffmpeg eklentisi indirilip kurulcak emin misiniz bak sona karışmam falan yapar. Ona onay vermelisiniz. Kullanımında çok fazla tefferruat ve detay vardır sıkılmayacaksanız deneyebilirsiniz. Benden bu kadar.
-
audio1212
- Bit

Merhabalat , jdowloaderi uzun yıllar bende kullanıyorum listeyi komple indirme özelliği var, play listeki tüm url leri ayırıp tek tek hale getiriyor benim amacım o tek tek hale gelmiş url leri note defterine çekebilmek, onuda kopyalatmıyor. Farklı scripler ile yapılmış projeler var. Misal ( youtube video list export github) yazarak google de githup üzerinde yapılmış projeler varda çalıştırmasını pek beceremedim
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Benim anneme dizi indirirken araştırdığım, başarılı olamadığım, dizinin her bölümü tek tek indirdiğim durum.
Aslında bir masaüstü uygulaması indiriyordu ancak her video farklı formatta iniyordu formatın aynı olamasını istiyorsan indirdikten sonra uzun bir süre convert olmasını bekliyordun. Uygulamayı kaldırdığım ve üzerinden zaman geçtiği için hatırlamıyorum.
Ben birşey indireceğim zaman y2mate.com kullanıyorum convert işlemini kendi sunucusunda yapıyor ve hızlı download ediyor. Dezavantajı tek tek uğraşmak oluyor.
https://www.portablefreeware.com/index.php?sc=256
Şurayı bir incele istersen, bende uygulamayı buradan indirmiş olabilirim.
Aslında bir masaüstü uygulaması indiriyordu ancak her video farklı formatta iniyordu formatın aynı olamasını istiyorsan indirdikten sonra uzun bir süre convert olmasını bekliyordun. Uygulamayı kaldırdığım ve üzerinden zaman geçtiği için hatırlamıyorum.
Ben birşey indireceğim zaman y2mate.com kullanıyorum convert işlemini kendi sunucusunda yapıyor ve hızlı download ediyor. Dezavantajı tek tek uğraşmak oluyor.
https://www.portablefreeware.com/index.php?sc=256
Şurayı bir incele istersen, bende uygulamayı buradan indirmiş olabilirim.
-
audio1212
- Bit

denedim olmadı hocamesatiz yazdı: 25 Nis 2021, 12:33 Şunu deneyebilir misiniz?:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... pemdppddmf
-
audio1212
- Bit

https://forum.shiftdelete.net/konular/y ... rt.400064/
şöyle bir konu var bu şekilde bir programa ihtiyacım var tam anlamı ile ama program çalışmıyor,benzer bildiğiniz varsa sevinirim
şöyle bir konu var bu şekilde bir programa ihtiyacım var tam anlamı ile ama program çalışmıyor,benzer bildiğiniz varsa sevinirim