işte bu seni kişisel tercihlere yönlendiriyor ve bu durum günümüzde maalesef maddiyata denk geliyor, o yüzden windows diyorum.27godzilla yazdı: 19 Nis 2021, 21:33haklı olabilirsin ama mac i alırken hava atmayı düşünmek var birde sadelikten faydalanmak var zaten bir producer sadelik ister sadece müzik programları ekipmanlar için bir pc oda mac diğer türlü oyun felan zor özgürlük dediğin gibi windows ta bugüne kadar yemediğim halt kalmadı içini dışını herşeyini gelecek nesil artık herşeyin kolay olmasını isteyecek basitlik ön planda olacak armut piş ağzıma düş gibi detaylar artık insanları boğuyor dostum bu sadece tercih meselesi yaptığın işe göre win veya macOnd3rkor yazdı: 19 Nis 2021, 21:28 öyle demeyelim abide şöyle diyelim, windows özgürlük bir çok şeyi istediğin gib yapabılıcegın biryer tabi belli sınırlarda, mac gelirsek tamamen parasını ödemen gereken ve seni sınırlıyan "at gözlüğü takaman hemde" bir işletim sistemi, bu aynı android ile ios durumu, sınırlı bir işletim sistemin hep stabil olarak işlerinizi görebilirsiniz ama özgür bir işletim sisteminde mutlaka sorunlar çıkıcaktır bu durum doğup büyümek gibi bişey önce emeklemek ardından yürümek gerekiyor.
Windows Update hatası Yeni ve Farklı - Çözüldü
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Re: WİNDOWS UPDATE HATASI YENİ VE FARKLI
-
27godzilla
- Byte2

Ond3rkor yazdı: 19 Nis 2021, 21:35işte bu seni kişisel tercihlere yönlendiriyor ve bu durum günümüzde maalesef maddiyata denk geliyor, o yüzden windows diyorum.27godzilla yazdı: 19 Nis 2021, 21:33haklı olabilirsin ama mac i alırken hava atmayı düşünmek var birde sadelikten faydalanmak var zaten bir producer sadelik ister sadece müzik programları ekipmanlar için bir pc oda mac diğer türlü oyun felan zor özgürlük dediğin gibi windows ta bugüne kadar yemediğim halt kalmadı içini dışını herşeyini gelecek nesil artık herşeyin kolay olmasını isteyecek basitlik ön planda olacak armut piş ağzıma düş gibi detaylar artık insanları boğuyor dostum bu sadece tercih meselesi yaptığın işe göre win veya macOnd3rkor yazdı: 19 Nis 2021, 21:28 öyle demeyelim abide şöyle diyelim, windows özgürlük bir çok şeyi istediğin gib yapabılıcegın biryer tabi belli sınırlarda, mac gelirsek tamamen parasını ödemen gereken ve seni sınırlıyan "at gözlüğü takaman hemde" bir işletim sistemi, bu aynı android ile ios durumu, sınırlı bir işletim sistemin hep stabil olarak işlerinizi görebilirsiniz ama özgür bir işletim sisteminde mutlaka sorunlar çıkıcaktır bu durum doğup büyümek gibi bişey önce emeklemek ardından yürümek gerekiyor.
Aynen öyle sonuç no money come windows :)
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Maalesef doların düşeceği yok... Elimizdekilere iyi bakalım. @27godzilla hocam bi pp koyun isterseniz forumda
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19808 kez
Az mı dinlerdik
Stuttgart Daimler Chryslerde (Mercedes) çalışıyorum işçilerin (25- 30 yaşlarında) altlarında üstü açık spor Mercedesler -işe o arabalarla geliyorlar , şarkıda diyorya 100 binlik Araba diye O para birimi EURO
vallaha canlı şahidiyim Türkiyede olsa kahvelerde pinikleyecek kişiler hemde , hani derlerya Doğduğunuz ülke kaderinizdir. Tamamen Doğdu
Stuttgart Daimler Chryslerde (Mercedes) çalışıyorum işçilerin (25- 30 yaşlarında) altlarında üstü açık spor Mercedesler -işe o arabalarla geliyorlar , şarkıda diyorya 100 binlik Araba diye O para birimi EURO
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
ah abi valla bu kaderi hak etmedik dicem ama yalan olur bu millet inanılmaz cahil ne diyelim ki.velociraptor yazdı: 19 Nis 2021, 23:22 Az mı dinlerdik
Stuttgart Daimler Chryslerde (Mercedes) çalışıyorum işçilerin (25- 30 yaşlarında) altlarında üstü açık spor Mercedesler -işe o arabalarla geliyorlar , şarkıda diyorya 100 binlik Araba diye O para birimi EUROvallaha canlı şahidiyim Türkiyede olsa kahvelerde pinikleyecek kişiler hemde , hani derlerya Doğduğunuz ülke kaderinizdir. Tamamen Doğdu
- velociraptor
- Yottabyte4

- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Sen iyisin abi yat kalk dua et. Pandemi olmadığını düşün, hemen şimdi al montu sırtına git bir bara, iki tane...
Neyse ayıp olur söylemeyeyim
Neyse ayıp olur söylemeyeyim
- velociraptor
- Yottabyte4

-
27godzilla
- Byte2

Re: Windows Update hatası Yeni ve Farklı
Çözüldü : Usb'ye program sitelerinden indirdiği win dosyalarını flashlamış kardeşim ben o usb ile format atıyordum sonrasında windows un media tool aracından usb ye yazdım ardından öyle format attım sonra güvenli modu açtım birşey yapmadan çıktım tekrar denetle yaptım güncellemeyi indirip kurdu kb5001330 u .