Yardım çabalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.
Haa, demek ki neymiş, ben antivirüs gullanmıyom, bilinçli gullanıyom demicekmişsin.
Bazı araştırmalar falan yaptım.
Norton indirmek istedim, artık deneme sürüm vermiyoruz diyor.
Uzun süredir avast test etmiyordum, ülen bir bakayım bakayım birşey bulabilecek mi dedim, bilgisayarınız güvende diyor
@ULUBEY'e teşekkür ederim. SpyHunter'ın sadece adını duymuştum. Test etme imkanı buldum ve gerçekten memnun kaldım. Gerçekten satın alınabilecek bir yazılım benim gözümde.
Spybot SD'nin sitesine gittim, ne bir doğru dürüst indirme linki var, ne bir düzen var, adamlar site yapmayı bile becerememişler şaşırdım. Oysa çoğu yerde bu yazılımdan iyi diye bahsediliyor. Tekrar şans vermek için deneyeyim istedim ama, neyi indireceğimi bilemedim. Portabıl ve ilginç (değişmiş) isimli uygulamalar arasında kalıp bıraktım.
Neyse bakarız durumlara. Şu anda yapabileceğim hiçbir şey yok. Geçen uTorrent kurayım da feuer'in verdiği birşeyi indireyim dediydim, o da birşey bulaştırmış (utorren), her açılışta eski firefox simgesi açılıp kapanıyo bir anlık görev çubuğunda. Demin görev yöneticisine baktım, arkaplanda firefox çalışıyo görünüyo. Anlamadıysanız söyleyeyim: BEN FİREFOX KULLANMIYORUM
İçinde düştüğüm durumun yanlışlığının farkındayım. Galiba format yolu gözüktü bana...
Neyse, sağolun arkadaşlar.
@ULUBEY,
VLC neyse GOM da öyle inan bana. Anasayfalarına gittiğin zaman ne dıt olduklarını anlaman lazım. VLC'yi kullanmamın tek nedeni, hızlandırma özelliğini play düğmesinin yanına alabiliyorsun. MPC seviyordum ben. Ama son sürümlerde bozdular ve de hızlandırma özelliği VLC'deki gibi çalışmıyo. Eski VLC'yi geçen gün güncelledim şeytana uyup. Virüssüz eski sürümden virüslü sürüme geçince spyhunter da bağırdı doğal olarak
Reader türü yazılım kullanmak istemiyorum. Ben biraz titiz bir kullanıcıyım. Elim ayağıma dolaşan en ufak şeyden uyuz oluyorum. O yüzden adobe readeri kaldırdım bilgisayarımdan, onun yerine chrome ile açıyorum pdfleri.
Yav alıcan bir çürük çarık PC, KDE'li Linux kurucan keyfine bakıcan yaaav...