milletin parasıyla no coke
Dr. Alban - No Coke
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Re: Dr. Alban - No Coke
Ben çocuktum sanırım bu şarkı dinlendiğinde, 5-7 yaşlarımda olmalıyım. Abiler falan dinlerdi. Bazı kafelerde çalardı.
Şarkıyı indirdim, şu anda VLC'de arka planda çalıyo.
Şu zaman makinesini bi bulcaksanız bulun artık...
Şarkıyı indirdim, şu anda VLC'de arka planda çalıyo.
Şu zaman makinesini bi bulcaksanız bulun artık...
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Şarkı 1990 yılında çıkmış, ben yazlık yerde büyüdüm bu şarkının devamlı çaldığını hatırlıyorum 90-95 arası, çay bahçelerinde, barın diskonun önünden geçerken. Hatta bu şarkıyı balkonda yüksek sesle dinleyen benden 10 yaş büyük gençleri anımsıyorum br haftasonu sabahından.
- shampuan
- Petabyte4

Gençler diye bir dizi vardı hatırladın mı? 
Gerçi daha neler neler vardı...
Can't Touch This! vardı. Sonraaa, maykıl'ın black or white'ı vardı... Açar dinlerim şimdi. Valla-billa dinlerim... Alın siz de dinleyin.
Bu klipte çocuğun dinlediği müziği bana bulabilir misiniz? Yoksa bu klip için özel bir cingıl mı?
Gerçi daha neler neler vardı...
Can't Touch This! vardı. Sonraaa, maykıl'ın black or white'ı vardı... Açar dinlerim şimdi. Valla-billa dinlerim... Alın siz de dinleyin.
Bu klipte çocuğun dinlediği müziği bana bulabilir misiniz? Yoksa bu klip için özel bir cingıl mı?
- feuer
- Terabyte1

1991 U cant touch this. Tabi o zaman kentaçdis. Bu şarkı telefonumda dahi mp3 olarak duruyor. no coke ve 1990ların ilk yarısına ait diğer bazı müzikler ile birlikte.
1991 Dangerous albumünü Michael Jackson un bu kibini çok sevidğim için aldırmıştım. 10 yıl sonra bana klip, film ve müzik cd-dvd leri çeken michael jackson hastası bir arkadaşıma hediye etmiştim. Çünkü michael jackson'ın benim için sevilecek bir tarafı kalmamıştı.
dr alban ın diğer şarkısı It is my life ve ace of base all that she wants ile devam edelim.
1991 Dangerous albumünü Michael Jackson un bu kibini çok sevidğim için aldırmıştım. 10 yıl sonra bana klip, film ve müzik cd-dvd leri çeken michael jackson hastası bir arkadaşıma hediye etmiştim. Çünkü michael jackson'ın benim için sevilecek bir tarafı kalmamıştı.
dr alban ın diğer şarkısı It is my life ve ace of base all that she wants ile devam edelim.
- shampuan
- Petabyte4

Hay yaşa 
İkinciyi arıyordum biliyo musun? Kültürsüz olduğumdan sevdiğim müzikleri arayamadım hiçbir zaman. Aynen film müziklerinde olduğu gibi denk geldikçe logladım.
Birinci de gurup vitaminin tiye aldığı "ismaaayil" değil mi?
Gerçi onlar herşeyi tiye alıyordu.
İiissmaayiiil..
Sek sek sekerek İsmail.
İiissmaayiiil..
Rastık çekerek ismail.
İsmail çekil fim seyrediyorum...
İkinciyi arıyordum biliyo musun? Kültürsüz olduğumdan sevdiğim müzikleri arayamadım hiçbir zaman. Aynen film müziklerinde olduğu gibi denk geldikçe logladım.
Birinci de gurup vitaminin tiye aldığı "ismaaayil" değil mi?
İiissmaayiiil..
Sek sek sekerek İsmail.
İiissmaayiiil..
Rastık çekerek ismail.
İsmail çekil fim seyrediyorum...
- feuer
- Terabyte1

Grup vitamin de o dönem için önemli konulardan biridir.shampuan yazdı: 30 Mar 2021, 01:20 Hay yaşa
Birinci de gurup vitaminin tiye aldığı "ismaaayil" değil mi?Gerçi onlar herşeyi tiye alıyordu.
İiissmaayiiil..
Sek sek sekerek İsmail.
İiissmaayiiil..
Rastık çekerek ismail.
İsmail çekil fim seyrediyorum...![]()
Ace of base in youtube sayfasına gir beatiful life başta olmak üzere pek çok şarkıyı anımsayacaksın.
ifadene gülüyorum şuanKültürsüz olduğumdan sevdiğim müzikleri arayamadım hiçbir zaman
- shampuan
- Petabyte4

Eh ne yapalım kültürsüzlük kaderimiz.
Ace of base'in anasayfası... Teşekkürler bakıcam.
Ace of base'in anasayfası... Teşekkürler bakıcam.